Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Wat zijn 3D-stickers? | Sticker.nl
 

Wat zijn-3D stickers?

 
3D-stickers, ook wel doming stickers genoemd, zijn unieke en opvallende stickers doordat ze worden afgewerkt met een driedimensionale harslaag. Veel klanten laten 3D-stickers maken voor promotionele doeleinden. Door slimmer te produceren hebben wij de prijzen kunnen verlagen, waar jij als klant van profiteert. Meer weten of een 3D-sticker bestellen? Lees ons blog.

Waarom kiezen voor een 3D-sticker?

3D-stickers maken wij van hoogwaardige materialen. Een 3D-sticker onderscheidt zich van andere stickersoorten door de uitstraling. Een van de belangrijkste kenmerken is het verhoogde dome-effect. Dit zorgt ervoor dat de sticker een driedimensionaal uiterlijk heeft, waardoor het ontwerp eruit springt en de aandacht trekt. Daarnaast is een 3D-sticker waterbestendig en bestand tegen uv-straling, waardoor dit type sticker geschikt is voor buitengebruik. Ook is een 3D-sticker duurzaam en behoudt deze zijn kwaliteit en glans, zelfs onder invloed van weers- en omgevingsfactoren. Dit betekent dat 3D-stickers lang meegaan en niet snel vervagen of beschadigd raken.
meerdere doming stickers

Toepassingen van een 3D-sticker

3D-stickers worden veel gebruikt in verschillende sectoren en industrieën vanwege hun veelzijdigheid en aantrekkelijke uitstraling. Een 3D-sticker kun je gebruiken voor merchandising, labeling, branding en decoratieve doeleinden. In de retailsector kan een 3D-sticker bijvoorbeeld worden gebruikt voor productetiketten, prijsaanduidingen en promotionele stickers om de aandacht van klanten te trekken. Een 3D-sticker kan ook worden gebruikt op verpakkingen, displays en zelfs op voertuigen om een bedrijfslogo of boodschap opvallend weer te geven. Daarnaast is dit type sticker handig voor naamplaatjes, aanwijzingsborden en bedrijfsidentificatie in kantoor- en bedrijfsomgevingen.

3D-stickers maken: productieproces

Het proces van het maken van 3D-stickers omvat verschillende stappen en technieken. Na het printen van jouw ontwerp op vinyl wordt de speciale transparante epoxyharslaag aangebracht om het gewenste verhoogde effect te creëren. Deze hars droogt en hardt uit, waardoor een duurzaam en bolvormig oppervlak ontstaat. Dit geeft de sticker zijn kenmerkende 3D-effect. De harslaag beschermt de print tegen slijtage en zorgt het voor een heldere en levendige afbeelding. Omdat die harslaag moet drogen, kunnen wij een 3D-sticker niet leveren met een express- of spoedlevering, wat bij veel andere stickersoorten wel kan.

3D-stickers maken met ontwerpmodule

Geen ontwerp? Geen probleem! Met onze ontwerpmodule heb je de mogelijkheid om zelf 3D-stickers te maken, wat vooral handig is als je nog geen drukbestand hebt. Wanneer je 3D-stickers wil maken via onze ontwerpmodule, ga je eerst je bestand ontwerpen. Zodra je tevreden bent met je ontwerp, maak je je bestelling definitief. In het geval van een reguliere bestelling is aanpassing na plaatsen van je order niet meer mogelijk, maar als je via de ontwerpmodule bestelt, kun je nog wijzigingen aanbrengen, zoals het kiezen van een ander formaat of een andere vorm als je dat tijdens het ontwerpen nodig acht.
voorbeelden doming stickers

Een 3D-sticker bestellen: lagere prijzen

Een 3D-sticker is een unieke en opvallende sticker met een verhoogd dome-effect. Deze stickers kunnen worden gebruikt voor verschillende promotionele en decoratieve doeleinden. Een 3D-sticker is duurzaam, waterbestendig en bestand tegen uv-straling, waardoor je dit type stickers zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Zoals gemeld kunnen wij nu slimmer produceren, waardoor we 3D-stickers goedkoper kunnen aanbieden. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog jouw 3D-stickers en profiteer van onze prijsverlaging. Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen