Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > klantenservice > bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

 
Sticker.nl is een jong, compact en snel groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het online bestellen, produceren en leveren van stickers. Sinds 2000 produceren wij online bestelde stickers in alle soorten en maten voor opdrachtgevers in heel Nederland en daarbuiten.

Onze missie is om klanten zo snel mogelijk te voorzien van een goed product. Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Daarom gebruiken we waar mogelijk eco-solvent inkten. Deze inkten zijn schoner en minder belastend voor het milieu. Ook het gebruik van recyclebare vinylsoorten geniet bij ons de voorkeur. Daarnaast kunnen we door orders slim te combineren tot 50 procent besparen op onze grondstoffen en energie ten opzichte van conventionele productiemethodes.

Kennis en ervaring

Sticker.nl beschikt over goed opgeleide en vakbekwame mensen, werkt uitsluitend met professionele apparatuur, maakt gebruik van recente versies grafische software en omringt de productie van je stickers met de grootst mogelijke zorg.

Ruim assortiment

Bij Sticker.nl vind je het grootste assortiment stickers. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende vormen en maten. Ook hebben we allerlei stickers voor speciale toepassingen, zoals keuringsstickers en raamstickers. Klik op de knop Assortiment boven in de balk voor een overzicht van onze stickers. Staat hetgeen je zoekt niet op onze site, neem dan contact met ons op om te zien of het mogelijk is je wens te verwezenlijken.

Drukbestand aanleveren

Je kunt zelf een bestand aanleveren of een sticker ontwerpen met onze online ontwerpmodule.

Snelle levertijd

Sticker.nl maakt uitsluitend gebruik van de beste folies, inkten en printers. Wij leveren stickers op maat en van topkwaliteit. Door onze productie in eigen huis kunnen we praktisch elke soort sticker snel leveren. Standaard hanteren wij een levertijd van circa 6 dagen, maar sneller is in veel gevallen mogelijk. Meer informatie over onze levertijden vind je op onze Klantenservicepagina. Daar vind je ook meer informatie over het bestellen van stickers. Meteen een sticker bestellen? Ga naar het bestelformulier.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Productetiketten
Promotiestickers
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers bestellenstickers ontwerpenofferte aanvragencontact
vraag hier je samplebox aan
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD