close
Beste klant,
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Breng je actie onder de aandacht met vloerstickers
 

Breng je actie onder de aandacht met vloerstickers

 
voetstappen als vloerstickers
 
Vloerstickers worden momenteel veel gebruikt vanwege COVID-19. Zo worden mensen met vloerstickers geattendeerd op de anderhalve meter maatregel. Ook kun je ze gebruiken om aan te geven waar mensen in een rij moeten wachten en welke route ze moeten lopen. Toch kun je vloerstickers ook voor andere zaken gebruiken. Zo zijn ze ideaal om een actie onder de aandacht te brengen.
Vloerstickers zijn mooie aandachtstrekkers van formaat. Veel mensen kijken naar beneden tijdens het lopen. Dus als je vloerstickers gebruikt, val je extra op. Maak hier gebruik van als je een bepaalde actie of aanbieding onder de aandacht wil brengen. Onze vloerstickers zijn overigens niet alleen handig voor winkeliers. Ook in een sportschool of bibliotheek kunnen ze van pas komen. Net als in openbare gebouwen, zoals gemeentehuizen en ziekenhuizen.

Vloerstickers voor binnen

Onze vloerstickers zijn alleen voor binnen. Wel kun je ze bijvoorbeeld in een winkelcentrum of parkeergarage gebruiken. Het is belangrijk dat de ondergrond voldoende glad is. Anders blijven de stickers niet zitten. Vandaar dat ze bijvoorbeeld niet geschikt zijn voor op stoeptegels.
Onze vloerstickers zijn verkrijgbaar in alle vormen en maten. Behalve onze standaard vormen kun je ook zelf de vorm bepalen. Handig als je bijvoorbeeld voetstappen of pijlen wilt laten maken. Kies hiervoor de optie vrije vorm op het bestelformulier. Wel dien je hiervoor een vectorbestand te hebben.

Vloerstickers: materiaal en laminaat

Bij ons kun je uit meerdere materialen kiezen. We hebben wit vinyl, transparant vinyl en high tack vinyl. High tack vinyl is altijd wit en heeft een krachtigere lijmlaag dan gewoon wit vinyl. Daardoor plakt dit materiaal nog beter op je vloer. Onze vloerstickers worden altijd afgewerkt met een vloerlaminaat. Dat laminaat beschermt de print van je sticker. Wel zo handig, aangezien er veel overgelopen wordt. Ook bevat ons vloerlaminaat een antisliplaag, zodat mensen veilig over je sticker kunnen lopen.

Vloerstickers drukken

Wil je vloerstickers laten drukken? Vul het bestelformulier in. Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 stickers
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD