close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > Kan ik op rekening betalen?
 

Kan ik op rekening betalen?

 
 
Deze vraag krijgen we bij de klantenservice regelmatig. Het antwoord op deze vraag is ja. Wel gelden er een aantal voorwaarden. In dit blog vertellen we welke dat zijn. Ook geven we aan welke alternatieven je hebt als je niet in aanmerking komt voor betalen op rekening. Ook lichten we toe wanneer je order in productie gaat.
 
Bij Sticker.nl kun je kiezen uit de volgende betalingsmogelijkheden:
  • iDeal;
  • vooruitbetaling;
  • creditcard;
  • op rekening.
Voor betalen met creditcard wordt een toeslag van €4,95 ex. btw gerekend. Bij betalen op rekening wordt een toeslag van €7,50 ex. btw. De betalingstermijn bij betalen op rekening is zeven dagen, gerekend vanaf de factuurdatum. Vermeld bij vooruitbetaling en op rekening het ordernummer. Dit nummer, dat begint met een R, vind je op de orderbevestiging.

Eisen betalen op rekening

Bij ons is het alleen mogelijk om te betalen als je al drie keer eerder een bestelling bij ons hebt gedaan en deze hebt betaald met iDeal, creditcard of vooruitbetaling. Ook moet je geregistreerd zijn als klant. Tijdens het plaatsen van je bestelling krijg je vanzelf de vraag hoe je wil bestellen: als gast of als geregistreerde klant. Ook kun je je registreren als klant via het registratieformulier. We stellen tegenwoordig deze eisen, omdat we in het verleden een aantal slechte ervaringen hebben gehad met wat klanten.

Alternatief voor op rekening

Bij bedrijven komt het voor dat niet iedereen bevoegd is om betalingen te voldoen. Vandaar dat men dan graag op rekening wil betalen. Helaas is het ook dan alleen mogelijk als je voldoet aan de eerdergenoemde eisen. Voldoe je daar niet aan? Na het plaatsen van je bestelling ontvang je via de e-mail een orderbevestiging. Deze bevestiging is meteen een pro forma factuur. Met die factuur kan iemand die wel betalingsbevoegdheden heeft het geld aan ons overmaken via iDeal, creditcard of vooruitbetaling.

Voordelen van registreren

Zoals gemeld kun je na drie bestellingen op rekening betalen als je je geregistreerd hebt als klant. Registreren heeft nog meer voordelen. Zo kun je je oude bestellingen inzien, je contactgegevens aanpassen en herhalingsorders plaatsen. Dit laatste kan met orders die geplaatst zijn vanaf januari dit jaar. Meer weten over de voordelen van registreren? Lees het blog Voordelen van registreren als klant.

Bestelling in productie

Je order wordt pas in productie genomen als de betaling bij ons binnen is. Ook kun je pas een drukbestand uploaden nadat je betaald hebt. Bij betalen op rekening kun je het drukbestand meteen uploaden. In beide gevallen gaat de levertijd in op moment dat wij het drukbestand binnen hebben en dit is goedgekeurd. Dit moet voor 12.00 uur ?€?s middags gebeurd zijn. Anders komt er een werkdag bij.

Drukbestand aanleveren

Meer informatie over hoe je je drukbestand moet aanleveren vind je in ons blog Drukbestand aanleveren: aantal aandachtspunten en op de pagina Aanleverspecificaties. Heb je geen drukbestand dan kun je dit zelf maken met onze gratis ontwerpmodule. Vragen? Neem contact met ons op.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD