Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Stickers in het nieuws
 

Stickers in het nieuws

 
een sticker op een raam
 
Stickers kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Sommige komen daardoor ook in het nieuws. Veel stickers komen op een positieve manier in het nieuws. Andere roepen juist kritiek op. Hieronder een aantal voorbeelden.
Willem Althuis, een student uit Leeuwarden, won een wedstrijd van de Groningse afdeling van de Fietsersbond met een door hem ontworpen sticker. Dat meldt het Dagblad van het Noorden. In Groningen is de hoeveelheid fietsen die overal maar neergezet worden een groot probleem. Willem bedacht een sticker die mensen op een fiets kunnen plakken waar ze hinder van hebben. Hij maakte voor allerlei doelgroepen, zoals ambulancemedewerkers en bewoners, een eigen versie. Door de stickers te personaliseren hoopt hij dat de boodschap beter over komt.

Spelletje met stickers in Amsterdamse tram

Het trambedrijf GVB Amsterdam heeft een leuke actie bedacht voor de mensen die met de tram reizen. Op verschillende ramen in de tram is een sticker geplakt van een beestje. Het doel is om zoveel mogelijk mensen op te eten tussen twee haltes in. Mensen kunnen hun scores delen via Twitter met de hashtag #GVBeestje. Wil je weten hoe het werkt? Bekijk dan het filmpje dat GVB Amsterdam speciaal voor het spelletje liet maken.

Sticker geeft aan dat afvalbak is geadopteerd

In Velp is het mogelijk om een afvalbak te adopteren. Dat meldt Rheden.nieuws.nl. De bakken zijn bedoeld om zwerfafval tegen te gaan. In plaats van dat de gemeente de bakken leegt, doet degene die de bak heeft geadopteerd dat. Met een sticker wordt aangegeven van wie de bak is.

Wierdense fietsen in vluchtelingenkamp Jordanië

Olaf Koens, correspondent van het RTL Nieuws, meldde onlangs een opmerkelijk nieuwtje. In een vluchtelingenkamp in Jordanië zag hij Syriërs rondfietsen. Op een spatbord van een van de fietsen zag hij een sticker met daarop het logo van Van den Broeke Tweewielers, een fietsenhandel uit Wierden. Benieuwd naar de foto en het filmpje dat hij maakte? Bezoek dan de website van Tubantia.

Stickers wijzen dementerenden de weg

RTV Oost meldt dat stickers dementerende ouderen helpen de weg te vinden. Dit blijkt uit een proef die het verpleeghuis Trivium Meulenbelt hield op een gesloten afdeling. Veel ouderen met dementie vinden het lastig om de weg naar hun kamer of badkamer te vinden, omdat alle deuren er hetzelfde uitzien. Daarom hebben ze bij het verpleeghuis stickers van allerlei verschillende deuren laten maken en opgeplakt. Uit de proef blijkt dat de bewoners minder dwalen en dat de bestickerde deuren herinneringen aan vroeger oproepen. Uit proeven in andere verpleeghuizen is ook gebleken dat deurstickers een positief effect hebben.

Sticker moet consument helpen bij keuze

Vorig jaar kwam de Europese Unie met het plan om op producten die komen uit gebieden die illegaal bezet zijn door Israël te voorzien van een sticker. Aan de hand van de sticker kunnen consumenten dan zelf beslissen of ze die producten willen kopen of niet. Het plan leverde veel kritiek op. Een punt van kritiek is dat de maatregel alleen geldt voor gebieden die door Israël zijn bezet en niet voor gebieden die door andere landen zijn bezet. Anderen vinden het weer niet terecht dat bepaalde landen bij bezetting een exportverbod krijgen en dat Israël wel gewoon mag blijven exporteren. Ondanks alle kritiek gaat het plan wel door.

Zoek je stickers? Bestel ze bij ons

Zoek je voor een bepaald doel een sticker? Wij kunnen diverse stickers leveren. Op de pagina Stickers bestellen vind je een overzicht van alle stickers die wij hebben. Staat hetgeen je zoekt er niet tussen? Neem contact met ons op. In veel gevallen is maatwerk mogelijk.

Foto: printscreen van het filmpje van GVB Amsterdam
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen