Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Toepassingen stickers op rol | Etiketten op rol
 

Toepassingen stickers op rol

 
stickers op rol in een doosje
 
Stickers op rol kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. In dit blog zetten we een aantal mogelijkheden op een rij. Natuurlijk kun je stickers op rol ook voor andere zaken gebruiken. Want een sticker op rol is in wezen hetzelfde als een gewone sticker, alleen worden deze op een rol geleverd.
Stickers op rol kom je onder andere tegen in winkels, ziekenhuizen, magazijnen, postsorteercentra, luchthavens en op kantoor. Je kunt ze gebruiken om prijzen aan te geven, acties aan te kondigen en informatie te geven. Hieronder vind je een lijstje van veel gebruikte toepassingen:
 • streepjescode stickers;
 • spaarzegels;
 • koopzegels;
 • prijsstickers;
 • kortingsstickers;
 • HACCP stickers;
 • Keuringsstickers;
 • veiligheidslabels;
 • (product)etiketten;
 • naamstickers;
 • adresstickers.
Uiteraard kun je stickers op rol ook voor andere doeleinden gebruiken, zoals promotie van een product of merk. Meer informatie over het gebruik van stickers als reclamemiddel vind je in het blog Stickers zijn een effectief marketingmiddel.

Streepjescode stickers laten maken

Streepjescode stickers kunnen wij op rol leveren. Bekende streepjescode stickers, ook wel barcodestickers genoemd, zijn stickers met bijvoorbeeld de EAN-13 code of de QR-code. EAN-codes worden onder andere gebruikt om producten te prijzen en in de energiesector. Tegenwoordig vallen EAN-codes onder de GTIN. Deze afkorting staat voor Global Trade Item Number. Dit is een internationale code. Barcodes worden ook gebruikt voor identificatie, tracering, inventarisatie, verzending en distributie van producten. Meer weten? Ga naar onze pagina Streepjescode stickers drukken.

Stickers op rol in winkels

In winkels wordt veel gewerkt met stickers op rol. Tegenwoordig worden de meeste producten gelabeld met streepjescodes om de prijs aan te geven. Heb je die optie nog niet? Gebruik dan onze prijsstickers. Wil je je artikelen in de uitverkoop doen? Bij ons kun je ook terecht voor kortingsstickers. Zo zie je tijdens de opruiming vaak stickers met een bepaald kortingspercentage of etiketten met bepaalde kleuren, waarbij elke kleur staat voor een bepaalde korting. Spaarzegels en koopzegels zijn handig als je een actie wilt houden. Doordat de stickers op een rol zitten, kan de kassière gemakkelijk het gewenste aantal zegels afscheuren en aan de klant kunt meegeven.

Horeca en grootkeukens

In de horeca en in keukens van bijvoorbeeld verpleeghuizen wordt ook veel gewerkt met stickers op rol. In de horeca is het verplicht om de houdbaarheid van producten aan te geven en als er ingrediënten inzitten die een allergische reactie kunnen geven moet dat worden vermeld. In het blog HACCP stickers en andere horeca stickers vind je hier meer informatie over. Via het bestelformulier van HACCP stickers kun je deze stickers bestellen.

Stickers voor veiligheid

Stickers op rol worden ook gebruikt vanuit veiligheidsoverwegingen. Zo moeten gereedschap en machines eens in de zoveel tijd gekeurd worden. Om aan te geven dat het gebeurd is, plak je er een keuringssticker op. Je kunt daar een sticker op rol voor gebruiken met een extra krachtige lijm of onze speciale keuringsstickers. Meer informatie vind je op het bestelformulier van keuringsstickers. Daarnaast heb je veiligheidslabels. Deze worden onder andere gebruikt om mensen te waarschuwen voor bepaalde gevaren, zoals giftige stoffen. Ook geven ze aan of je bijvoorbeeld een helm moet dragen. Omdat de labels voor iedereen herkenbaar moeten zijn, worden dezelfde iconen, kleuren en vormen gebruikt. Ook moeten veiligheidslabels voldoen aan allerlei eisen. Meer uitleg over veiligheidslabels vind je op de pagina Veiligheidslabels drukken.

Allerlei etiketten

Stickers op rol worden ook veel als etiket gebruikt. Je kunt daarbij denken aan etiketten op producten zoals levensmiddelen, cosmetica, speelgoed, elektronica en witgoed. In apotheken en ziekenhuizen gebruiken ze etiketten om medicijnen te labelen. Zo staat op medicijnen onder andere de naam, dosering en gebruiksaanwijzing en jouw gegevens. Met gekleurde stickertjes worden belangrijke waarschuwingen aangeven. Bijvoorbeeld of een middel het reactievermogen kan beïnvloeden. Bij ons kun je zelf de diameter en de rolafwikkeling bepalen. Dit is handig als je je de etiketten met een etiketteermachine aan wilt brengen. Niet elke machine is namelijk hetzelfde. Of als je de rollen in een dispenser wilt doen. Meer informatie hierover vind je op de pagina Productetiketten. Stickers op rol kun je ook gebruiken voor ander soort etiketten. Denk aan stickers die je op pakketten plakt met daarop de tekst 'Breekbaar' of 'Deze zijde boven'.

Naam- en adresstickers

Stickers op rol zijn ook handig als naamsticker. Naamstickers worden veel gebruikt door ouders om de naam van hun kind op zaken als een broodtrommel en gymtas te plakken. Als je eigenaar bent van een bedrijf kan het handig zijn om naamstickers op gereedschap of andere kostbare spullen te plakken. Meer weten? Bezoek onze pagina Naamstickers drukken. Adresstickers worden veel gebruikt op kantoor. Maar ook als je thuis veel post moet versturen, bijvoorbeeld bij een verhuizing, kunnen ze van pas komen. Op het bestelformulier Adresstickers vind je meer informatie over dit type etiketten.

Meer weten en stickers op rol bestellen?

Zoals je ziet, zijn er tal van toepassingen waar je stickers op rol voor kunt gebruiken zijn. Wil je stickers op rol bestellen? Vul het bestelformulier in. Wil je een bepaald aantal stickers per rol? Geef dit aan in het opmerkingenveld op het bestelformulier. Daar vind je ook meer informatie over welke materialen en dergelijke mogelijk zijn. In het blog De 6 voordelen van stickers op rol vind je meer informatie waarom stickers op rol zo handig zijn. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD