Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > toepassingen stickers op rol
 

Toepassingen stickers op rol

 
 
Stickers op rol kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. In dit blog zetten we een aantal mogelijkheden op een rij. Natuurlijk kun je stickers op rol ook voor andere zaken gebruiken. Want een sticker op rol is in wezen hetzelfde als een gewone sticker.
 
Het voordeel van stickers op rol is dat je niet overal losse stickers hebt liggen. Bovendien passen de rollen in dispensers en etiketteermachines. Bij ons kun je zelf de diameter van de rol en de rolafwikkeling kiezen. De mogelijkheden staan vermeld op het bestelformulier van Stickers op rol.

Stickers op rol in winkels

In winkels wordt veel gewerkt met stickers op rol. Denk aan spaar- en koopzegels die je als klant krijgt. Vaak zitten die op een rol, zodat de medewerker precies de juiste hoeveelheid kan afscheuren en meegeven. Ook worden stickers op rol gebruikt om producten te prijzen en aanbiedingen aan te geven. Zo zie je tijdens de opruiming vaak stickers met een bepaald kortingspercentage of etiketten met bepaalde kleuren, waarbij elke kleur staat voor een bepaalde korting. Daarnaast gebruiken sommige winkeliers stickers met daarop hun logo en bedrijfsnaam om meer naamsbekendheid te krijgen.

Horeca en grootkeukens

In de horeca en in keukens van bijvoorbeeld verpleeghuizen wordt ook veel gewerkt met stickers op rol. In de horeca is het verplicht om de houdbaarheid van producten aan te geven en als er ingrediënten inzitten die een allergische reactie kunnen geven moet dat worden vermeld. Het is op dit moment nog niet mogelijk om bij ons kant-en-klare stickers te bestellen met daarop bijvoorbeeld de dagen van de week. Wel kun je deze etiketten zelf maken door een bestand aan te leveren met daarin bijvoorbeeld een bepaalde dag.

Stickers voor veiligheid

Stickers op rol worden ook gebruikt vanuit veiligheidsoverwegingen. Zo moeten gereedschap en machines eens in de zoveel tijd gekeurd worden. Om aan te geven dat het gebeurd is, plak je er een keuringssticker op. Je kunt daar een sticker op rol voor gebruiken met een extra krachtige lijm of onze speciale keuringsstickers. Daarnaast heb je veiligheidslabels. Dit zijn stickers die je wijzen op gevaren of je ergens op attenderen, zoals bijvoorbeeld de nooduitgang. De veiligheidslabels zijn weer onder te verdelen in allerlei categorieën zoals waarschuwingsstickers en veiligheidsstickers. Wil je weten welke soorten er allemaal zijn? Ga dan naar de pagina Veiligheidslabels drukken.

Verschillende etiketten

Stickers op rol worden ook veel als etiket gebruikt. Je kunt daarbij denken aan etiketten op producten zoals levensmiddelen, cosmetica, speelgoed, elektronica en witgoed. In apotheken en ziekenhuizen gebruiken ze etiketten om medicijnen te labelen. Zo staat op medicijnen onder andere de naam, dosering en gebruiksaanwijzing en jouw gegevens. Met gekleurde stickertjes worden belangrijke waarschuwingen aangeven. Bijvoorbeeld of een middel het reactievermogen kan beïnvloeden. Etiketten worden daarnaast voor transport gebruikt. Zo kun je ze gebruiken om adressen van ontvanger en verzender op een pakket te plakken of om aan te geven dat er iets breekbaar in het pakket zit.

Naam- en adresstickers

Stickers op rol zijn ook handig als naamsticker. Naamstickers worden veel gebruikt door ouders om de naam van hun kind op zaken als een broodtrommel en gymtas te plakken. Als werkgever kun je ze gebruiken om bijvoorbeeld gereedschap te merken. Wil je reclame maken? Laat stickers met je logo- en/of bedrijfsnaam maken en plak dit op producten die je verkoopt of geef ze weg aan klanten en relaties. Op deze stickers kun je ook andere relevante informatie als website-URL, telefoonnummer of adres zetten.

Meer weten?

De afgelopen weken besteedden we ook aandacht aan stickers op rol. Wil je deze blogs teruglezen? Klik dan op een van de onderstaande links: Wil je op de hoogte blijven van ander nieuws? Like dan onze Facebook-pagina of volg ons op Twitter, LinkedIn of Google+.
 
 
 
Blijf op de hoogte
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Kortingsstickers
Naamstickers drukken
Productetiketten
Promotiestickers
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | POSTBUS 651 | 7600 AR  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers bestellenstickers ontwerpenofferte aanvragencontact
vraag hier je samplebox aan
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD