close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Wij leveren ook zilveren en gouden stickers
 

Wij leveren ook zilveren en gouden stickers

 
gouden en zilveren stickers
 
Zoek je iets speciaals? Dan zijn onze zilveren of gouden stickers wellicht iets voor jou. Wij konden al doming stickers leveren op zilver vinyl. Sinds kort is het ook mogelijk om gewone stickers te bestellen op zilver of goud. In dit blog leggen we uit wat de opties zijn.
Als je op zoek bent naar zilveren stickers kun je kiezen uit papier en folie PP. PP staat voor polypropyleen. Dit materiaal lijkt op vinyl, maar bevat geen pvc. Zoek je gouden stickers dan kun je alleen kiezen uit papier. De zilveren en gouden stickers worden geleverd op een rol. Je kunt zelf bepalen hoeveel stickers je per rol wil.

Maten en vormen

De zilveren en gouden stickers zijn leverbaar in verschillende maten en vormen. Je kunt zelf de maat in millimeters aangeven. Wel gelden er minimale en maximale maten. De minimale maat is 20 bij 20 millimeter, de maximale maat 320 bij 320 mm. Alle vormen zijn mogelijk. Naast vaste vormen zoals rond en rechthoekig kun je ook kiezen voor vrije vorm. In dat geval kun je zelf de vorm van je sticker bepalen. Wel heb je hiervoor een vectorbestand nodig, omdat wij moeten weten in welke vorm de sticker gesneden moet worden.

Zilver en goud bestellen

Wil je zilveren of gouden stickers bestellen? Ga dan naar het bestelformulier van stickers op rol. Nadat je de vorm en de maat hebt aangegeven, kun je het materiaal kiezen. Wil je liever eerst een voorbeeld van het materiaal ontvangen? Dat kan. Stuur een e-mail naar info@sticker.nl. Geef in de mail aan van welke materialen je een proefmonster wil ontvangen. Vergeet ook niet je adresgegevens te vermelden.

Zilveren doming stickers

Bij ons kun je ook terecht voor zilveren doming stickers. Doming stickers zijn stickers die afgewerkt worden met een 3D-harslaag. Daardoor hebben de stickers een exclusieve uitstraling. Meer informatie over deze stickers vind je op het bestelformulier van deze stickersoort.

Andere kleuren en soorten

Behalve zilver en goud papier hebben we ook nog neonrood en neongeel papier. Wil je stickers met dit materiaal? Ga naar de pagina Papieren stickers. Kies de vorm en maat je je wilt. Klik daarna bij materialen op 'Meer keuze'. Je krijgt dan alle kleuren te zien die bij papieren stickers mogelijk zijn. Zoek je een sticker voor een speciale toepassing? Kijk dan eens op de pagina Assortiment. Vragen? Neem contact met ons op.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD