close
Beste klant,
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Nieuwe sticker voor bij de voordeur
 

Nieuwe sticker voor bij de voordeur

 
stickers bij een voordeur
 
Als het zo doorgaat, heb je straks een hele serie stickers bij je voordeur. Je hebt al de nee-nee en nee-ja-sticker. Dan heb je nog een sticker tegen verkopers, geloofsovertuigers en collectanten. Met een sticker van WhatsAppBuurtpreventie laat je weten dat je lid bent van een preventiegroep. Heb je huisdieren, dan is een noodsticker voor hulpdiensten handig. Wil je niet dat je pakketje bij de buren wordt bezorgd, dan heb je daar ook een sticker voor. En wil je geen pakketjes van de buren ontvangen, dan kun je daar tegenwoordig ook een sticker voor opplakken.
Volgens een onderzoek dat het bedrijf Homerr heeft laten uitvoeren, vindt 38 procent van de mensen het hinderlijk om pakketjes van anderen aan te nemen. Daarom hebben zij een sticker ontworpen waarmee je kunt aangeven dat je dat niet wil. Wil je juist wel pakketjes aannemen van je buren, dan kun je dit aangeven via een app die ze daarvoor ontwikkeld hebben. Voor elk pakketje krijg je een vergoeding. Na een succesvolle proef in Amsterdam, wil het bedrijf dit idee verder uitrollen in de Randstad. Een sticker die al langer bestaat is de pakket-niet-bij-buren-sticker. Daarmee kun je zelf aangeven dat je pakket niet bij de buren afgegeven mag worden.

Wordt de nee-nee-sticker een ja-ja-sticker?

De bekendste sticker voor bij de voordeur is de nee-nee-sticker. Toch kan het zijn dat deze gaat verdwijnen. Veel gemeentes willen deze vervangen voor de ja-ja-sticker. Daar schreven we al eens eerder over in een blog. Inmiddels zijn MailDB en KVGO namens de reclamebranche naar de rechter gegaan. De organisaties vinden dat de ja-ja-sticker ongunstig is voor ondernemers en dat het huidige systeem prima voldoet. Ook zou de nieuwe sticker er toe kunnen leiden dat mensen juist meer reclame krijgen. Hoe dat kan, legt Bram ter Beek, manager branchevernieuwing bij KVGO, uit op hun website. Het is nog niet bekend wanneer de rechtszaak is.

Andere stickers voor bij de voordeur

De noodsticker hulpdiensten is handig als je huisdieren hebt. Stel dat er brand uitbreekt of je moet overhaast opgenomen worden in het ziekenhuis. Dan is het handig dat de hulpdiensten weten dat er voor de huisdieren gezorgd moet worden. Om misdaad te bestrijden ontstaan er in steeds meer wijken WhatsAppBuurtpreventiegroepen. Met een sticker geef je aan dat je lid bent van zo?n groep. Hier hebben we al eens eerder aandacht aan besteed in een blog. Word je gek van verkopers, Jehova?s getuigen of collectanten? Plak een geen-colportage-sticker bij je deurbel en het wordt een stuk rustiger.

Stickers bestellen of laten maken

De meeste van de hierboven genoemde stickers kun je vaak gratis of tegen een kleine vergoeding bestellen via internet. Er zijn ook mensen die zelf een sticker laten maken. Als je dat wil, dan kun je dat bij ons doen. Je kunt een ontwerp maken met de gratis ontwerpmodule op onze website. Of je kunt een ontwerp maken met een grafisch programma en deze uploaden nadat je stickers hebt besteld. Op de pagina Stickers bestellen vind je een overzicht van alle stickersoorten die wij kunnen leveren.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 stickers
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD