Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Snijtekst stickers nu direct via de website te bestellen
 

Snijtekst stickers nu direct via de website te bestellen

 
een kleurenwaaier
 
Voorheen kon je snijtekst stickers alleen bestellen via de e-mail. Vanaf nu kun je ze ook direct bestellen via de website. Dat is handig, want nu hoef je niet eerst op een offerte te wachten en die goed te keuren. In dit blog leggen we uit hoe je snijtekst stickers kunt bestellen. Ook geven we aan waar je op moet letten.
Snijtekst stickers worden ook wel plakletters of letterstickers genoemd. Dat komt omdat deze stickers uit allemaal losse letters bestaan. Al het overtollige folie wordt er om weggesneden. Overigens kun je ook cijfers of beeldmerken gebruiken. Een ander verschil met onze andere stickers is dat snijtekst stickers maar uit een kleur kunnen bestaan. De stickers worden namelijk niet gedrukt maar uit een bepaalde kleur folie gesneden. Je kunt uit diverse kleuren kiezen (zie afbeelding).

Hoe bestel je een snijtekst sticker?

Wil je een snijtekst sticker bestellen? Ga naar het bestelformulier van vrije vorm stickers. Vervolgens kun je de stappen op het formulier invullen. Vul bij materiaal wit vinyl in. Ook als je je snijtekst sticker in een andere kleur wil. Bij kleuren kun je 4/0 invullen en bij afwerking geen luxe afwerking.

Snijtekst stickers: drukbestand aanleveren

Houd er bij het drukbestand rekening mee dat de tekst in het juiste lettertype moet staan en dat de letters omgezet zijn naar contouren. De letters mogen ook niet kleiner dan 5 millimeter zijn en de dikte moet minimaal 1 millimeter zijn. Het drukbestand moet altijd een vectorbestand zijn.

Doorloop alle stappen van het bestelproces

Als je alle stappen van het bestelformulier hebt ingevuld, verschijnt er onderaan een prijsoverzicht. Kies het aantal dat je wilt en druk op bestellen. Wil je liever eerst een offerte? Die kun je ook onderaan het formulier aanvragen. Wil je meteen bestellen? Doorloop de stappen van het bestelproces tot je bij het laatste scherm bent. Daar vind je een opmerkingenveld. Zet in het opmerkingenveld dat het om snijtekst stickers gaat.

De kleur van je snijtekst sticker doorgeven

Je kunt er voor kiezen om het bestand al in de juiste kleur op te maken. Is dat lastig of wil je dat wij het bestand opmaken? Vermeld dan in het opmerkingenveld welke kleur je wil. Geef de kleur altijd aan met een kleurcode en niet met benamingen als donkerrood of appeltjesgroen. Aan de hand van de kleurcode zoeken wij de juiste kleur vinyl erbij. Houd er wel rekening mee dat de uiteindelijke kleur iets kan afwijken.

Snijtekst stickers plakken

Als je snijtekst stickers gaat plakken, is het belangrijk dat je de applicatiefolie aan de voorkant pas verwijderd nadat de sticker op de juiste plek geplakt is. Deze folie zorgt er namelijk voor dat de letters op de juiste afstand van elkaar geplaatst worden. Wil je meer weten over het plakken van snijtekst stickers? Bekijk onderstaande instructiefilm of download de handleiding met plakinstructies die we onlangs gemaakt hebben. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD