close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > Registreren als klant heeft veel voordelen
 

Registreren als klant heeft veel voordelen

 
 
Wil je stickers bestellen? Registreer je dan als klant. Dit heeft namelijk meerdere voordelen ten opzichte van een gastbestelling. In dit blog zetten we deze voor je op een rij.
 
Een voordeel van registreren is dat je je niet opnieuw al je gegevens hoeft in te voeren op moment dat je weer een bestelling wilt plaatsen. Ook kun je zelf je contactgegevens aanpassen. Wil je je stickers een keer op een ander adres geleverd hebben? Dan kun je ook een ander verzendadres doorgeven. Dit is bijvoorbeeld handig voor communicatiebureaus die voor klanten stickers bestellen.

Betalen op rekening

Een ander voordeel van registreren is dat je na drie bestellingen mag betalen op rekening. Voor mensen buiten Nederland is registreren ook nuttig als je een zakelijke klant bent. Zakelijke klanten uit onder andere België hoeven geen btw te betalen als ze een geldig btw-nummer hebben. Wij moeten dit kunnen controleren, vandaar dat je je moet registreren. Let op: dit moet je gedaan hebben voordat je een offerte aanvraagt of een bestelling plaatst.

Herhaalorders plaatsen

Als je je geregistreerd hebt als klant, kun je ook eerder geplaatste orders inzien. Dit is bijvoorbeeld handig als je dezelfde stickers nog een keer wilt bestellen. Je kunt dan heel gemakkelijk een nieuwe bestelling maken van een oude order door op de link ‘herhaalorder in winkelmand’ te klikken. Het bestand dat je destijds hebt aangeleverd wordt dan automatisch aan je nieuwe bestelling gekoppeld. Let op: je ziet alleen de orders die je destijds als geregistreerde klant hebt besteld. Heb je een keer een bestelling als gast gedaan, dan vind je deze niet terug in het overzicht.

Je bestelhistorie inzien

Je kunt je bestelhistorie inzien door in te loggen. Je komt dan automatisch op je gebruikerspagina. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op Nieuw wachtwoord. Je krijgt dan een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Weet je niet meer met welk e-mailadres je een account aangemaakt hebt? Neem dan contact met ons op.

Aangevraagde offertes inzien

Het is ook mogelijk om je offertes in te zien via je gebruikerspagina. Let op: dit geldt alleen als je een offerte hebt aangevraagd op moment dat je ingelogd was. Was je nog niet ingelogd, dan wordt je offerteaanvraag als een gastaanvraag gezien. Dit heeft te maken met de veiligheid van onze website. Wij kunnen je bestellingen en offerteaanvragen alleen je klantgegevens koppelen als je ingelogd bent. Overigens worden alle gegevens die je bij ons achterlaat veilig bewaard. Wij verstrekken de informatie alleen aan derden als dat noodzakelijk is. Zo krijgt bijvoorbeeld onze vervoerder je adresgegevens, zodat ze de stickers bij je kunnen afleveren.

Volg je bestelling via je gebruikerspagina

Via je gebruikerspagina kun je ook je bestelling volgen. Zo kun je zien of je nog bepaalde acties moet ondernemen voordat wij je stickers kunnen gaan drukken. Is je bestelling compleet, dan kun je op je gebruikerspagina de verwachte verzenddatum zien. Let op: dit is de datum dat de stickers overgedragen worden aan onze vervoerder. Meestal worden je stickers dan de volgende werkdag bezorgd. Via de gebruikerspagina kun je ook facturen downloaden en de details van je bestelling inzien.

Mogelijkheden gastbestellingen

Heb je een bestelling als gast gedaan? Dan kun je wel je lopende bestelling volgen door op de knop ‘Besteloverzicht’ te klikken in de bevestigingsmail die je ontvangen hebt. (Werkt de knop niet, dan kun je ook de link ‘Klik hier voor je besteloverzicht’ gebruiken.) Je kunt echter geen herhaalorders plaatsen, betalen op rekening of je gegevens wijzigen. Vandaar dat we het aanraden om je te registreren als klant.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD