Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Waarom zijn sommige spaaracties een groot succes?
 

Waarom zijn sommige spaaracties een groot succes?

 
een rol met stickers
 
Ga je tanken of boodschappen doen? De kans is groot dat je de vraag krijgt of je mee wil doen aan een spaaractie. Behalve zegeltjes kun je ook vaak sparen voor stickers, handdoeken of leuke hebbedingetjes. In dit blog gaan we dieper in op het gebruik van spaaracties en waarom sommige zo succesvol zijn. Ben je op zoek naar een leverancier voor je spaarzegels of stickers? Verderop in het artikel geven we aan welke stickers het meest geschikt zijn voor spaaracties.
Spaaracties zorgen vaak voor meer omzet. De Flippo-rage van het chipsmerk Smiths leverde een omzetstijging van 40 procent op in een jaar tijd. En de Albert Heijn verdiende door de minimoestuintjes 700 miljoen euro extra. Dat meldt RTLZ op hun site. Een andere reden om een spaaractie te houden is klantenbinding. Sjaak Kranendonk, algemeen directeur van Spar, vertelde in een interview met de Wereldomroep dat een succesvolle actie van een concurrent er voor kan zorgen dat honderdduizenden klanten tijdelijk hun boodschappen elders halen. Om te voorkomen dat klanten weglopen, is het belangrijk om zelf ook met een goede campagne te komen.

Wat zorgt voor succes?

Verschillende mensen deden onderzoek naar het succes van spaaracties. Factoren die bijdragen aan een goede actie zijn:
  • Het moment en de duur van de actie zijn belangrijk. Zo blijkt uit onderzoek van de student Klaas van der Veen dat een actie in de supermarkt het beste tussen de veertien √† achttien weken kan duren.
  • De actie moet goed afgestemd zijn op de doelgroep.
  • Acties gericht op schoolkinderen werken erg goed. Maar liefst 81 procent van de ouders luistert naar de kinderen als het gaat om spaaracties.
  • Gratis producten of leuke hebbedingetjes werken beter dan spullen waarvoor je moet bijbetalen.
  • Acties waarbij je iets kunt verzamelen werken het beste. Het doel dat je met de actie kunt bereiken moet echter wel haalbaar zijn. Al moet het ook weer niet te gemakkelijk zijn. Mensen geven meer geld uit als iets schaars wordt, omdat ze toch hun verzameling compleet willen hebben.

Stickers bestellen?

Eerder zag je dat voor spaaracties vaak zegeltjes werden gebruikt. Tegenwoordig zijn de meeste bedrijven overgestapt op stickertjes. Onze stickers op rol zijn ideaal voor spaaracties. Doordat ze op een rolletje zitten, kun je gemakkelijk de juiste hoeveelheid meegeven aan je klanten. Bovendien zijn onze stickers op rol scherp geprijsd. Bestel je nu stickers op rol? Dan kun je ook nog tot eind van de maand gebruik maken van een korting van 10 procent. Wil je profiteren van deze aanbieding? Vul het bestelformulier in of vraag een offerte aan.

Stickers sparen?

Wil je een actie houden waarbij mensen stickers moeten sparen? Dan zijn losse stickers handiger. Op de pagina Stickers bestellen vind je een overzicht van al onze stickersoorten. Houd er rekening mee dat sommige stickers op vel worden geleverd. Dit hangt af van het formaat. Onderaan het bestelformulier van elke stickersoort staat aangegeven hoe je stickers geleverd worden. Heb je advies nodig? Neem contact met ons op.

Verder lezen?

Wil je meer weten over spaaracties?
©Foto: iStock
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 stickers
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD