Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Blunders met stickers | Blog | Sticker.nl
 

Blunders met stickers

 
een boek met daarop een sticker die niet gepast is
 
Je kunt stickers laten maken voor allerlei doeleinden: reclame, informatie, spaaracties, keuringen van gereedschap en machines, enzovoorts. Soms gaat er bij het maken of plakken van een sticker wel eens iets mis. In dit blog drie blunders met stickers.
Onlangs stond in het Algemeen Dagblad dat een medewerker van de Engelse boekhandel The Works wel een erg ongepaste sticker op een boek plakte. Het ging om het boek Ten Years On, over de verdwijningszaak van Madeleine McCann. Om aan te geven dat het boek nu afgeprijsd is, werd er een sticker op geplakt met de tekst When it?s gone, it?s gone! (zie ook de foto hierboven). Nadat de Twitteraar Helen daar aandacht aan besteedde, heeft de boekhandel de fout hersteld en excuses aangeboden.

Sticker voor werklozen

Ook in Nederland werd er onlangs een blunder begaan, aldus het Eindhovens Dagblad. In Eindhoven was er afgelopen voorjaar een beurs van het UWV voor werkzoekenden. Op deze beurs konden werkgevers en werknemers met elkaar in contact komen. Iemand van het UWV had bedacht dat het handig zou zijn als werkzoekenden een blauwe sticker op hun borst zouden plakken. Zo zou in een oogopslag duidelijk zijn wie er op zoek was naar werk. De meeste mensen deden dit. Toch voelde niet iedereen zich daar prettig bij. Op de site van het Eindhovens Dagblad legden ook enkelen een link met de gele ster die Joden in de Tweede Wereldoorlog moesten dragen.

Stickers die niet bestaan

Bij onze zuiderburen ging er ook iets mis. De Redactie meldt dat in Vlaanderen mensen met een camper sinds april een sticker moeten plakken op de stoelen waar inzittenden tijdens het rijden niet mogen zitten. Het gaat daarbij om stoelen die geen veiligheidsgordel hebben. Als je dat niet had gedaan, werd je camper bij de verplichte keuring afgekeurd. Tot nu toe klinkt dat heel logisch. Echter, er was een probleem: de stickers die je op de stoelen moest plakken waren nog niet gemaakt. Nadat verscheidene camperbezitters hadden geklaagd, gaf de Minister van Mobiliteit toe dat niemand er aan had gedacht om die stickers te laten maken. Daarom geldt er nu een overgangsperiode van een jaar. Ook wordt er gekeken of mensen van wie de camper om die reden is afgekeurd gecompenseerd kunnen worden.

Zelf een sticker gezien?

Heb je zelf ergens een blunder gezien met een sticker? Laat dit dan weten via onze social media? Je kunt ons vinden op Facebook, Twitter of Google+. Wil je zelf stickers maken? Op de pagina Assortiment vind je een overzicht van alle stickers die wij kunnen leveren.

©Foto: Helen
 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen