Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Waar kun je vloerstickers voor gebruiken?
 

Waar kun je vloerstickers voor gebruiken?

 
vloerstickers op een vloer om gebied af te bakenen
 
Een van de vele stickersoorten die wij kunnen leveren zijn vloerstickers. In dit blog besteden we aandacht aan waar je een vloersticker voor kunt gebruiken. Ook geven we aan wat er zo bijzonder is aan onze vloerstickers en voor welke ondergronden deze geschikt zijn.
Vloerstickers zijn voor meerdere doeleinden geschikt. Je kunt ze gebruiken als extra oppervlakte om reclame te maken voor een actie, aanbieding of product. Vloerstickers kom je dan ook veel tegen in winkels en shoppingcentra. Toch zijn ze ook voor andere bedrijven interessant.

Bewegwijzering en markering

Behalve reclame maken kun je vloerstickers ook gebruiken als bewegwijzering in ziekenhuizen, sportscholen, kantoren en openbare gebouwen, zoals een gemeentehuis. In magazijnen, fabrieken en parkeergarages zijn ze handig om bepaalde zaken te markeren. Ook kun je vloerstickers gebruiken om een bepaalde grens aan te geven. Zo worden vloerstickers bijvoorbeeld in apotheken en huisartsenpraktijken gebruikt om aan te geven waar je moet wachten om de persoon voor je voldoende privacy te geven.

Voordelen onze vloerstickers

Ga je bij ons vloerstickers bestellen? Dan kun je kiezen uit wit en transparant vinyl. Kies je voor wit vinyl? Dan heb je de keus uit gewoon vinyl en high tack vinyl. High tack vinyl heeft een krachtigere lijmlaag dan gewoon vinyl. Stickers gemaakt van dit materiaal blijven nog beter zitten. Ook is dit geschikt voor vloeren waarbij de ondergrond polytheen (PE) of polypropeen (PP) bevat. Houd er wel rekening mee dat stickers van high tack vinyl minder makkelijk te verwijderen zijn dan gewoon vinyl. Wil je meer weten over het verwijderen van stickers? Lees ons blog Hoe verwijder je een sticker?

Vloerlaminaat is bij ons standaard

Onze vloerstickers worden altijd afgewerkt met een vloerlaminaat. Dit laminaat beschermt de sticker tegen slijtage. Niet onbelangrijk, aangezien er vaak over vloerstickers heen gelopen wordt. Bovendien bevat dit laminaat een antisliplaag, zodat je niet kunt uitglijden als je er over heen loopt. Ons vloerlaminaat is altijd mat.

Waar kun je een vloersticker gebruiken?

Ons advies is om de vloerstickers alleen binnen te gebruiken en op gladde oppervlaktes. Op ruwe oppervlaktes is de kans groot dat de sticker niet goed blijft zitten. Bestaat de ondergrond uit beton? Dan moet je kijken of dat gecoat of ongecoat is. Op gecoat beton plakken onze vloerstickers wel, op ongecoat beton niet. Als je twijfelt of je sticker blijft zitten, kun je ook altijd een proefstukjes van de materialen opvragen via info@sticker.nl.

©Foto: www.istockphoto.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD