close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > We hebben een nieuw product: deurstickers
 

We hebben een nieuw product: deurstickers

 
drie toiletdeuren met daarop stickers
 
We hebben een nieuw artikel toegevoegd aan ons assortiment. Vanaf nu kun je bij ons ook deurstickers bestellen. In dit blog leggen we uit wat de mogelijkheden zijn als je bij ons een deursticker wil bestellen. Ook geven we een paar voorbeelden waar je deurstickers voor kunt gebruiken.
Deurstickers zijn onder andere leuk om je interieur te verfraaien. Je ziet ze bijvoorbeeld op deuren van baby- en kinderkamers. Ook kun je deurstickers gebruiken om de functie van een bepaalde ruimte te geven, zoals op de foto hierboven. Andere mogelijkheden zijn de naam en openingstijden van je bedrijf of reclame voor een bepaalde actie. Daarnaast worden deurstickers gebruikt in verpleeghuizen. Uit onderzoek blijkt dat dementerenden beter de weg weten te vinden met deurstickers. Zo zie je, met deurstickers kun je van alles.

Welke deursticker heb ik nodig?

Wij hebben verschillende soorten deurstickers. Welke soort je nodig hebt, hangt af van de ondergrond waarop de sticker geplakt gaat worden. Zo hebben we deurstickers voor glazen deuren, gelakte houten deuren, metalen deuren, enzovoorts. Deuren kunnen uit allerlei materialen bestaan. Hieronder veel voorkomende soorten:
  • glas;
  • metaal;
  • hout;
  • fineer;
  • hardboard;
  • mdf;
  • kunststof:
  • hpl (hard plastic);
  • pvc.

Glazen deuren

Op glazen deuren kun je gewoon vinyl en statisch vinyl plakken. Beide zijn verkrijgbaar in wit en transparant. Gewoon vinyl is geschikt voor binnen en buiten. Statisch vinyl alleen voor binnen. Bij gewoon vinyl heb je ook nog de mogelijkheid om beide kanten te bedrukken. Dit kun je aangeven met 4/4 op het bestelformulier. Statisch vinyl is handig als de sticker er maar tijdelijk op hoeft te zitten. Gewoon vinyl is meer geschikt voor de lange termijn. Al kun je dat ook wel verwijderen als het nodig is.

Metalen deuren

Bij metalen deuren is vooral het soort metaal belangrijk. Bevat dat ijzer, staal, kobalt of nikkel, dan kun je magneetfolie gebruiken. Voor aluminium kun je het beste high tack vinyl gebruiken, omdat dat een krachtigere lijmlaag heeft dan gewoon vinyl. Bij metalen ondergronden moet je er ook op letten dat er geen roest op de plek waar de sticker moet komen zit. Dit kan er namelijk toe leiden dat de sticker op den duur los gaat laten.

Houten deuren

Heb je een houten deur? Dan is het niet altijd mogelijk om daar een sticker op te plakken. Geschilderd en gelakt hout is geen probleem. Daar kun je gewone vinylstickers op plakken. Hetzelfde geldt voor deuren van fineer. Bij onbehandeld hout moet je kijken hoe ruw het hout is. Hoe ruwer, hoe minder goed een sticker zal blijven zitten. Om zeker te weten of een sticker zal hechten, kun je een proefmonster van het materiaal aanvragen. Voor deuren van hardboard en mdf geldt hetzelfde als voor gewoon hout. Zit er een afwerklaag op? Dan kan er een gewone vinylsticker op. Zo niet, dan kun je het beste eerst testen of de ondergrond geschikt is. Bij geschilderd en gelakt hout is het wel belangrijk dat de deur goed geschuurd en ontvet is voordat de verf of lak is aangebracht. Anders kan de sticker gaan loslaten.

Kunststofdeuren

Kunststofdeuren zijn onder te verdelen in verschillende soorten kunststof. Zo vallen deuren van pvc en hpl (hard plastic) ook onder kunststof. Toch kan daar niet altijd dezelfde sticker op. Op pvc-deuren kunnen gewone vinylstickers, net als op de meeste andere kunststofdeuren. Op hpl-deuren raden we echter stickers die gemaakt zijn van high tack vinyl aan, omdat dat vinyl een krachtigere lijmlaag heeft. Waar je bij kunststoffen op moet letten is of het PP (polypropeen) of PE (polytheen) bevat. Als dat het geval is, voelt het kunststof vaak wat vettig aan. Hetgeen meteen de reden is waarom gewone vinylstickers daar minder goed op hecht. Stickers gemaakt van high tack vinyl kunnen. Weet je niet zeker wat voor soort kunststof deur je hebt? Bij ons kun je ook proefmonsters van de verschillende materialen opvragen. Dan kun je eerst testen of het materiaal geschikt is voor je je definitieve sticker bestelt.

Deurstickers bestellen

Op de pagina Deurstickers kun je invullen wat de ondergrond is. Daarna krijg je te zien welke materialen op die ondergrond kunnen. Zo word je stapsgewijs door het bestelproces heen geleid. Bij elke stap staan ook infovelden waar je meer informatie krijgt over de verschillende keuzes. Heb je toch nog vragen? Dan kun je contact opnemen via info@sticker.nl of (0546) 539 877. Wil je een proefmonster van een bepaald materiaal opvragen? Stuur dan een e-mail met daarin je adres en de materialen die je wil ontvangen.

©Foto: www.istockphoto.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD