Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Promotiestickers: een ideaal middel om reclame te maken
 

Promotiestickers: een ideaal middel om reclame te maken

 
voorbeeld van een promotiesticker
 
Promotiestickers zijn een ideaal middel als je reclame wil maken. Bijvoorbeeld omdat je je bedrijf wil promoten. Of als je een product, dienst of activiteit onder de aandacht wil brengen. Waarom zijn promotiestickers handig als je reclame wil maken? En waar moet je op letten als je promotionele stickers wil bestellen? In dit blog leggen we dat uit.
Promotiestickers kun je op allerlei plekken opplakken. Zo krijg je veel aandacht. Houd er wel rekening mee dat je soms een vergunning nodig hebt. Een andere optie is stickers weggeven aan relaties en/of klanten. Als zij de stickers ergens opplakken, maken ze gratis reclame voor je.

Naamsbekendheid vergroten

Je kunt promotiestickers gebruiken voor een tijdelijke actie. Je kunt ook langzamerhand je naamsbekendheid vergroten. Een voorbeeld. Stel je verkoopt bloemen. Bloemen worden veel cadeau gegeven. Door op elk boeket dat je verkoopt een sticker te plakken met je naam en contactgegevens, breng je je bedrijf of product ook onder de aandacht van mensen die je nog niet kennen.

Promotionele stickers bestellen

Wil je promotie stickers bestellen? Ga naar de pagina Promotionele stickers. Doorloop alle stappen om je bestelling te plaatsen. Houd er wel rekening mee dat als je je stickers wil uitdelen ze los geleverd moeten worden. Of je stickers los of op vel geleverd worden, hangt af van de maat. Onderaan bij het prijsoverzicht in de samenvatting kun je zien hoe je stickers geleverd worden. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wil je de stickers alleen zelf opplakken, dan kun je er ook voor kiezen om ze op een rol te laten leveren.

Extra mogelijkheden promotiesticker

Een simpele sticker van wit vinyl wordt het meest gebruikt als promotiesticker. Wil je iets extra?s? Dan kun je bijvoorbeeld een laminaat aan laten brengen over de sticker. Daardoor krijgt de sticker een luxere uitstraling en wordt die ook iets dikker. Daarnaast biedt een laminaat extra bescherming tegen invloeden van buitenaf. Bij ons kun je kiezen uit mat en glanzend. Wil je iets exclusievers? Laat dan je sticker afwerken met een epoxyharslaag. Door deze laag krijg je een 3D-effect. Als je een van deze opties wil, kun je dat aangeven op het bestelformulier. Wil je meer weten? Lees dan ons blog Stickers zijn een effectief marketingmiddel. Vragen? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel (546) 539 877.

©Foto: Tor Project
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD