Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Wij leveren ook QR-code stickers
 

Wij leveren ook QR-code stickers

 
voorbeeld van een QR-code
 
Bij ons kunt u ook terecht voor QR-code stickers. In dit blog leggen we kort uit wat een QR-code is en waarvoor je deze kunt gebruiken. Daarnaast geven we aan wat de mogelijkheden zijn als je bij ons QR-code stickers wil laten maken.
De QR-code is in 1994 ontwikkeld. De letters QR staan voor Quick Respons. De code bestond eerder uit een vierkant bestaande uit vierkante blokjes. Tegenwoordig is er ook een rechthoekige vorm beschikbaar, de iQR-code. Deze kan op smalle en lange oppervlaktes worden aangebracht. De code kan worden uitgelezen met een QR-code scanner. Op je smartphone kun je de code uitlezen met een QR-code app. De QR-code is ontworpen om auto-onderdelen te identificeren. Inmiddels wordt de code voor allerlei toepassingen gebruikt.

Waarvoor kun je de QR-code voor gebruiken?

Omdat je allerlei informatie kunt koppelen aan een QR-code zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Je ziet de code onder andere in tijdschriften en kranten en op visitekaartjes, bedrijfsauto's, flyers en reclameborden. Ook het onderwijs, detailhandel, horeca en transportsector zien de voordelen in van de QR-code. Zo wordt de code gebruikt in lesmateriaal om door te verwijzen naar onder andere filmpjes. Kun je met de QR-code meer informatie over een product opvragen, een menukaart openen, inchecken op het vliegveld of reisinformatie bekijken. In België is de QR-code zelfs gebruikt bij de verkiezingen. Ook de kunstsector heeft de code ontdekt. Zo liet Annet Vroom zich door de QR-code inspireren en gebruikten de dichter Chielie en de kunstenares Natalia Drobot de code om hun kunst te laten zien. Meer weten? Bezoek de Wikipedia-pagina over dit onderwerp.

QR-code stickers maken

Als je QR-code stickers wil laten maken, heb je bij ons de keus uit wit vinyl, transparant vinyl en high tack vinyl. High tack vinyl heeft een krachtigere lijmlaag, waardoor deze stickers nog beter blijven zitten. De materialen kunnen afgewerkt worden met een laminaat, waardoor de stickers ook bestand zijn tegen agressieve stoffen zoals alcohol en schoonmaakmiddelen. De QR-code kun je zelf maken met een QR-code generator. De afbeelding die gegeneerd is, kun je bij ons aanleveren als je je bestelling hebt geplaatst en betaald. Wil je dat wij de code voor je maken of wil je stickers met verschillende QR-codes? Dan moet je eerst een offerte aanvragen. Dit kan via het offerteformulier of info@sticker.nl . Stuur de link die je als QR-code wil hebben mee. Zoek je stickers voor andere soorten barcodes? Bezoek dan de pagina Barcodestickers.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen