close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > De liefde in stickers | Blog Sticker.nl
 

De liefde in stickers

 
kalender met datum 14 februari
 
Morgen is het Valentijnsdag. Het karakter van deze dag is met de jaren veranderd. Voorheen draaide Valentijnsdag veel meer om mensen waar je dankbaar voor was of waarop je gesteld was. Tegenwoordig draait het om geliefden die elkaar extra aandacht geven met kaarten, bloemen, cadeautjes of een avondje uit. Ook is Valentijnsdag steeds commerciëler geworden, wat voor veel mensen een reden is om deze dag niet te vieren. Bij Sticker.nl doen we het dit jaar een beetje anders. In dit blog de liefde in stickers.

Langdurige relatie

Machinestickers staan voor de langdurige relatie. Deze stickers hebben extra kleefkracht waardoor ze beter blijven zitten dan gewone vinylstickers. Ook worden machinestickers standaard afgewerkt met een laminaat, zodat de opdruk beschermd is tegen allerlei invloeden van buitenaf, zoals water, zonlicht, olie, alcohol en schoonmaakmiddelen.

Exclusief avondje uit

Doming stickers staan voor een luxe avondje uit met je geliefde. Doming stickers zijn vinylstickers die worden afgewerkt met een 3D-harslaag. Door deze harslaag krijgen de stickers een exclusief uiterlijk en worden ze ook wel de koning onder de stickers genoemd.

Schoonmoeders

Keuringsstickers staan voor schoonmoeders. Veel mensen hebben een moeilijke relatie met hun schoonmoeder. Vooral schoondochters kunnen vaak niets goed doen in de ogen van hun schoonmoeder. Ook heb je schoonmoeders die te pas en te onpas langs komen en vervolgens niet weg te krijgen zijn. Onze keuringsstickers kunnen van ultra destructable gemaakt worden. Dit materiaal plakt goed aan de ondergrond en is moeilijk te verwijderen.

Een vrije relatie

Vrije vorm stickers staan voor de open relatie. Bij vrije vorm stickers (andere benaming contourstickers) is van alles mogelijk. Je zit niet vast aan een bepaalde vorm, maar geeft met een snijlijn in het drukbestand aan in welke vorm de sticker moet worden gesneden. Bij een open relatie zit je niet vast in het keurslijf van een monogame relatie. Volgens onderzoek van Psychologie Magazine heeft zo'n vier à vijf procent van de Nederlanders een open relatie.

Een affaire

Adresstickers staan voor een affaire, omdat deze stickers veel gebruikt worden op kantoor. Veel liefdesrelaties ontstaan op kantoor. Uit onderzoek van Nationale Vacaturebank blijkt dat bijna de helft van de werknemers wel eens een relatie heeft gehad met een collega. Volgens een artikel van Intermediair ontstaan er vaak affaires op het werk, vanwege de spanning die dat oplevert. Hoeveel mensen er daadwerkelijk vreemdgaan is niet precies bekend. De cijfers daarover variëren, omdat tijdens enquêtes niet iedereen eerlijk antwoord geeft op vragen daarover.

De onenightstand

De YUPO Tako staat voor de onenightstand, omdat het daarbij draait om kortstondig plezier. De YUPO Tako is een sticker die makkelijk aan te brengen is en makkelijk te verwijderen is, zonder dat je last hebt van lijmresten. Dat komt omdat deze sticker met piepkleine zuignapjes aan de ondergrond plakt in plaats van lijm. Andere lijmvrije stickers in ons assortiment zijn de magneetsticker en de statische sticker.

Meer informatie

Heb je trouwplannen? Lees dan ons blog Ga je trouwen? Heb je ook aan bruiloftstickers gedacht? 4 tips. In dat blog komen vier stickers voorbij die je voor een bruiloft kunt gebruiken.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD