Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Nieuw in ons assortiment: tegelstickers
 

Nieuw in ons assortiment: tegelstickers

 
een keuken met tegelstickers op de muur
 
Ben je uitgekeken op je oude tegels in je badkamer of keuken en heb je geen zin in een grote verbouwing? Bestel dan tegelstickers. Deze stickersoort hebben we net toegevoegd aan ons assortiment. Meer weten? Lees snel verder.
Met tegelstickers kun je je oude tegels een nieuwe look geven, zonder dat je meteen flink aan het klussen moet. Je kunt er voor kiezen om al je tegels te bedekken met tegelstickers. Een andere optie is om wat accenten aan te brengen. Dit is bijvoorbeeld leuk als je een muur met alleen witte tegels hebt. Dan kun je bijvoorbeeld een of twee rijen beplakken met tegelstickers. Of je kunt hier en daar een tegelsticker opplakken.

Diverse maten tegelstickers

Een veelvoorkomende maat voor tegelstickers is 150 bij 150 millimeter. Toch is het verstandig om even na te meten of deze maat ook voor jou voldoet. Heb je een ander formaat nodig? Geen probleem. Onze tegelstickers zijn verkrijgbaar in allerlei maten. Let er wel op dat wij werken met millimeters en niet met centimeters.

Mogelijkheden tegelstickers

Je kunt er voor kiezen om stickers te bestellen die even groot zijn als je tegels. Dan kun je op elke tegel een sticker plakken. Deze optie wordt het meest toegepast. Ook is het mogelijk om een lange baan te bestellen en die over meerdere tegels te plakken. Dit kan handig zijn bij kleine tegeltjes. Let er wel op dat je de baan er goed strak opplakt.

Materiaal tegelstickers

Het materiaal dat wij voor onze tegelstickers gebruiken heeft een krachtigere lijmlaag dan gewoon vinyl. Daardoor plakt het goed aan de ondergrond. Toch raden wij aan om altijd een test te doen voordat je je definitieve bestelling plaatst. Niet elke tegel is hetzelfde. Op gladde, vlakke tegels plakken stickers beter dan op ruwe of poreuze. Door eerst een proefmonster op te vragen voorkom je teleurstellingen. Een sample opvragen kan kosteloos via info@sticker.nl. Geef in de e-mail aan dat je een proefmonster voor tegelstickers wil. Vergeet ook niet je adresgegevens te vermelden.

Standaard afgewerkt met laminaat

Onze tegelstickers worden standaard afgewerkt met een laminaat. Dat is een extra laag die over de print wordt aangebracht en deze beschermd tegen vuil en vloeistoffen zoals schoonmaakmiddelen. Dat is bij tegelstickers belangrijk, omdat je die goed moet kunnen schoonmaken. Ga je tegelstickers plakken? Dan is het belangrijk dat de ondergrond goed schoon is. Ook moet deze droog zijn. Tegelstickers kunnen wel tegen vocht, maar alleen als ze goed opgeplakt zijn. Heb je vragen? Neem contact met ons op. Wil je tegelstickers bestellen? Vul het bestelformulier in.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen