Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Stickers en evenementen: een ideale combinatie
 

Stickers en evenementen: een ideale combinatie

 
meerdere stapels stickers
 
Binnenkort zijn er weer allerlei evenementen, zoals de Nijmeegse Vierdaagse, de Tilburgse Kermis, de Zwarte Cross, de Amsterdam Pride en het Zomercarnaval. Zit je in de organisatie van zo'n evenement? Of ga je naar een evenement? Dan kan het handig zijn om stickers te laten maken. In dit blog leggen we uit waarom.
Met stickers kun je gemakkelijk reclame maken. Of je ze nu gebruikt om je evenement te promoten of dat je voor een bepaald merk, product of dienst reclame wil maken op een evenement. In beide gevallen kun je stickers daarvoor gebruiken.

Waarom stickers gebruiken?

Een sticker wordt eerder als cadeautje gezien dan als reclame en aangezien veel mensen gek zijn op gratis spullen doet een sticker het altijd goed. Wel is het belangrijk dat je sticker er aantrekkelijk uitziet. Maak een leuk design en zet er niet te veel tekst op. Je kunt beter verwijzen naar een website of social media voor meer informatie dan je hele sticker te vullen met tekst. Als je een leuk ontwerp hebt, is de kans ook groter dat mensen deze ergens opplakken en zo maken ze onbewust reclame voor jou. In dat opzicht is het net als met mond-tot-mondreclame: je kunt beter anderen reclame voor je laten maken dan zelf.

Stickers zijn relatief goedkoop

Vergeleken met andere vormen van reclame hoeven stickers ook niet veel te kosten. Zo heb je al 1000 vierkante vinylstickers van 50 bij 50 millimeter voor 23,98 euro (ex.btw.). Inclusief btw is dat nog geen 3 cent per sticker. En bestel je een grotere oplage in een keer, dan ben je nog goedkoper uit. 10.000 vierkante vinylstickers met diezelfde maat kosten 79,96 euro (ex.btw). Inclusief btw betaal je dan nog niet eens 1 cent per sticker.

Soms toestemming nodig

Als je bij een evenement stickers wil uitdelen heb je soms toestemming nodig. De organisatoren van een evenement kunnen je hier meer over vertellen. Ook voor het zelf opplakken van stickers is vaak goedkeuring vereist. Al zijn er steden die openbare plakplekken hebben. Informeer bij de desbetreffende gemeente wat de regels zijn.

Stickers bestellen of meer info?

Wil je ook goedkoop stickers bestellen? Vul het bestelformulier in. Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of neem telefonisch contact met ons via (0546) 539 877. Sinds kort zijn we tijdens kantooruren ook bereikbaar via de chat of Whats App (06 1270 0486).

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD