close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Reclame maken met stickers voor het Oktoberfest
 

Reclame maken met stickers voor het Oktoberfest

 
Ieder jaar wordt in München het Oktoberfest gehouden. Dit jaar wordt het feest gehouden van 16 september tot en met 3 oktober. Dit volksfeest is in 1810 ontstaan ter ere van de bruiloft van prinses Theresia van Saksen-Hildburghausen en kroonprins Lodewijk van Beieren. Tegenwoordig is München niet de enige stad waar je bier kunt drinken en feest kunt vieren, ook in Nederland worden er verschillende oktoberfeesten gehouden. Organiseer je een feest en wil je daar reclame voor maken? In dit blog drie manieren hoe je dat met stickers kunt doen.
Als je reclame wil maken voor een activiteit zoals het Oktoberfest kan dat op meerdere manieren. Heb je bijvoorbeeld een café, dan kun je met een raamsticker aangeven wanneer je de data en tijden aangeven. Het voordeel van onze raamstickers is dat je de keus hebt uit meerdere materialen. Zo kun je statisch vinyl nemen. Dit plakt niet met lijm aan de ondergrond, waardoor je de sticker na afloop kunt verwijderen zonder dat je daar veel moeite hoeft te doen. Onze makkelijk verwijderbare raamstickers zijn ook handig als je andere activiteiten wil promoten.

Stickers weggeven en uitdelen

Een andere manier om reclame te maken voor het jaarlijks volksfeest is door stickers uit te delen. Hier zijn onze promotiestickers ideaal voor. Leg deze op een plek waar ze opvallen, zodat mensen ze mee kunnen nemen. Of deel ze uit op een openbare plek. Houd er wel rekening mee dat je voor het uitdelen van promotiemateriaal soms een vergunning nodig hebt. Leg je de stickers in je eigen zaak dan heb je dat probleem niet. Uiteraard kun je ook bij andere ondernemers in de buurt vragen of je daar je stickers neer mag leggen. Dat laatste kun je ook doen als je een feest organiseert op een tijdelijke locatie, zoals in een tent of hal.

Gebruik verwijderbare autostickers

Heb je een auto? Dan kun je die ook inzetten om reclame te maken. Wij hebben onder andere autostickers van magneetfolie. Deze stickers plakken niet met lijm aan de ondergrond, waardoor je ze gemakkelijk kunt verwijderen als je reclamecampagne afgelopen is. Wil je op je autoruit een sticker plakken? Dan kun je onze raamstickers van statisch vinyl gebruiken. Let er bij het maken van autostickers wel op dat de tekst goed leesbaar is van een afstand. In ons blog Is de tekst op je sticker leesbaar? vind je daar meer informatie over. Heb je een vraag over het bestellen van stickers? Stuur een mail naar info@sticker.nl of neem tijdens kantooruren contact op via (0546) 539 877.
Foto van een Oktoberfeststicker op een auto
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD