close
Beste klant,
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Huis te koop? Maak het kenbaar met stickers!
 

Huis te koop? Maak het kenbaar met stickers!

 
een rij grachtenpanden aan het water
 
Als je je huis wilt verkopen is promotie belangrijk. Dit kan op meerdere manieren. Zo is er op zaterdag 6 oktober weer Open Huizen Dag. Deze dag, georganiseerd door de NVM, is de ideale manier om je huis onder de aandacht van kopers te brengen. Om deze dag tot een succes te maken is promotie maken belangrijk. De meeste makelaars bieden kant-en-klaar promotiemateriaal aan. Mocht dat niet het geval zijn of wil je nog wat extra aandacht genereren? Dan kun je bij ons allerlei soorten stickers bestellen. Heb je als makelaar nog promotiemateriaal nodig? Dan kun je ook bij ons terecht.
De handigste manier om kenbaar te maken dat je huis openstaat voor potentiële kopers is met raamstickers. Wij verkopen verschillende soorten raamstickers. Zo hebben we raamstickers die je aan de binnenkant van het raam kunt plakken, waarbij je de opdruk aan de buitenkant ziet. Ook kun je bij ons makkelijk verwijderbare raamstickers kopen. Deze worden van statisch vinyl gemaakt in plaats van gewoon vinyl. De voordelen hiervan zijn dat je stickers van dit materiaal makkelijk kunt verwijderen en dat je geen last hebt van lijmresten. Ideaal voor tijdelijke acties zoals de Open Huizen Dag. Uiteraard kun je raamstickers ook gebruiken om voor langere tijd duidelijk te maken dat je huis te koop staat. Maar als verkoper hoop je natuurlijk dat je huis snel verkocht is.

Promotiestickers en autostickers

Behalve raamstickers verkopen we nog tal van andere stickersoorten. Zo hebben we bijvoorbeeld promotiestickers en autostickers. Promotiestickers zijn handig als je zelf ergens stickers wil opplakken of uitdelen om op die manier de verkoop van je huis te promoten. Autostickers worden veel gebruikt voor promotiedoeleinden, omdat overal waar je rijdt je reclame maakt. Vandaar dat je zoveel bedrijfsauto's met stickers dan wel belettering ziet. Wil je autostickers laten maken? Bij ons heb je de keus uit allerlei materialen, zowel permanent klevend als makkelijk verwijderbare. Op de pagina Autostickers vind je hier meer informatie over en de mogelijkheid om ze meteen te bestellen.

Diverse stickers voor makelaars

Als makelaar heb je continu promotiemateriaal nodig om huizen te verkopen dan wel verhuren. Ben je op zoek naar stickers met teksten als 'Te Koop', 'Verkocht', 'Te Huur'? Wij kunnen het leveren. Of zoek je stickers om reclame te maken voor je eigen bedrijf? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen allerlei soorten stickers, zowel voor binnen als buiten. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor stickers die tegen een stootje moeten kunnen of moeilijk dan wel makkelijk te verwijderen zijn. Op de pagina Stickers bestellen vind je een overzicht van al onze materialen en andere mogelijkheden. Op die pagina vind je ook een keuzehulp die je helpt het juiste materiaal en dergelijke te kiezen. Heb je naar aanleiding daarvan nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 stickers
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD