close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Laat zien wie je bent met laptopstickers
 

Laat zien wie je bent met laptopstickers

 
een laptop met daarop twee stickers
 
Laptopstickers zijn al een tijdje een trend onder Amerikaanse studenten. Ze gebruiken ze om te laten zien wie ze zijn en wat hun interesses zijn. Een student noemt stickers op een laptop een manier om jezelf te beschrijven zonder met mensen te praten. Ook jij kunt laten zien wie je bent met laptopstickers. In dit blog leggen we uit waarom je dat zou kunnen doen. Ook geven we aan welke stickers daarvoor geschikt zijn.
Net als de studenten in Amerika kun je je laptop gebruiken om te laten zien wie je bent. Dit is niet alleen interessant als je studeert. Ook als je inmiddels werkt, kun je laptop gebruiken om jezelf bij anderen onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld omdat je zzp?€?er bent en reclame wil maken voor jezelf. Ook als bedrijf kan het interessant zijn om laptops die je zelf of je werknemers gebruiken te bestickeren. Dit is bijvoorbeeld nuttig als jij of je personeel veel bij klanten komt of onderweg is voor het werk. Deze manier van promotie maken wordt door veel mensen niet als reclame ervaren.

Meerdere stickers of juist een grote?

De meeste studenten in Amerika kiezen er voor om hun persoonlijkheid te laten zien aan de hand van een collage van stickers. Toch zijn er ook die kiezen voor een sticker die hun hele laptop beslaat. Wil je losse stickers op je laptop plakken dan kun je het beste kiezen voor vinylstickers. Wil je een grote laptopsticker? Bestel dan onze speciale laptopsticker.

Verschillende soorten laptopstickers

Als je een lapsticker bij ons bestelt, kun je kiezen uit een permanente en makkelijk verwijderbare sticker. De permanente wordt gemaakt van vinyl. Deze kun je wel verwijderen, maar dat zal wel wat moeite kosten en wellicht krijg je ook te maken met lijmresten. Dit heeft te maken met hoe lang de sticker er al op zit. Wij hebben ook een makkelijk verwijderbare laptopsticker. Deze wordt gemaakt van een materiaal dat met zuignapjes aan de ondergrond plakt in plaats van lijm.

Voordelen verwijderbare laptopsticker

Onze verwijderbare laptopsticker heeft meerdere voordelen. Het plakken is erg makkelijk en je hebt minder last van luchtbellen. Zit de sticker er niet goed op, dan kun je gewoon opnieuw beginnen. Wil je na een tijdje wat anders, dan haal je ?€?m er eenvoudig vanaf. Ook heb je geen last van lijmresten. Wil je deze of onze permanente laptopsticker bestellen? Vul het bestelformulier in.

©Foto: Pexels.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD