close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Bestel leuke raamstickers voor Sinterklaas of kerst
 

Bestel leuke raamstickers voor Sinterklaas of kerst

 
een foto van sint en piet bij nacht
 
Inmiddels liggen de pepernoten, chocoladeletters en andere lekkernijen voor Sinterklaas en kerst alweer in de winkel. Ook komt Sinterklaas deze zaterdag het land binnen in Zaandijk, waarna het gezelschap de Zaanse Schans zal bezoeken. Voor veel mensen zijn Sinterklaas en kerst de gelegenheden om het huis feestelijk te versieren. Ook raamstickers kun je daar goed voor gebruiken.
Als je bij ons raamstickers bestelt, heb je de keus uit meerdere mogelijkheden. Zo kun je een dubbelzijdige raamsticker bestellen. Bij deze optie wordt ook de plakkant bedrukt. Zo zie je binnen en buiten dezelfde afbeelding. Een andere mogelijkheid is om een statische raamsticker te bestellen. Het voordeel hiervan is dat je de sticker meerdere keren kunt gebruiken. Zo kun je de sticker volgend jaar weer opplakken. Bij statisch vinyl moet je er wel op letten dat dit alleen geschikt is voor binnen. Dat is geen probleem, want net als bij de gewone raamsticker kan de plakkant bedrukt worden. Meer weten? Op het bestelformulier van raamstickers vind je meer informatie over de verschillende materialen en mogelijkheden.

Een afbeelding zoeken voor je raamsticker

Maak een leuke raamsticker met een afbeelding van Sinterklaas en zijn Pieten. Heb je meer met Kerstmis? Kies dan een foto of illustratie die daarbij past. Je kunt zelf een bestand maken met daarin een leuke afbeelding en/of tekst. Heb je zelf geen geschikte afbeelding? Op internet zijn veel plaatjes te vinden. Houd er wel rekening mee dat er auteursrecht op deze beelden kan zitten. Dit kun je ondervangen door een foto of illustratie te gebruiken van een gratis stocksite. Twee gratis sites waar je afbeeldingen kunt vinden zijn Pixabay.com en Pexels.com. Pexels.com heeft geen afbeeldingen van Sinterklaas maar wel van kerst. Kun je daar niet vinden wat je zoekt? Er zijn ook betaalde sites waar je tegen een eenmalig bedrag een foto kunt afnemen.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD