Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Zet je secretaresse in het zonnetje met een sticker
 

Zet je secretaresse in het zonnetje met een sticker

 
een vrouw achter een computer die aan het bellen i
 
Donderdag 18 april is het Nationale Secretaressedag. Deze dag wordt elk jaar gehouden op de derde donderdag in april. Wil jij de secretaresse(s) van je bedrijf of organisatie in het zonnetje zetten? Of wil je een of meerdere collega's verrassen met iets leuks? Laat stickers maken. In dit blog geven we vier tips wat je met stickers kunt doen.

Tip 1: label voor op een fles

Weet je wat voor drankje je secretaresse graag drinkt? Koop een paar flessen en laat een mooi label maken om over het bestaande label te plakken. Of gebruik een lege fles en doe er een eigen gemaakt drankje in. Leuke labels kun je ook maken voor een fles doucheschuim of bodylotion. Of doe ze op een doos bonbons of iets anders dat favoriet is bij je secretaresse.

Tip 2: maak een laptopsticker

Gebruikt je secretaresse een laptop voor haar werk? Maak een mooie laptopsticker met daarop een afbeelding die bij haar past. Bijvoorbeeld een mooie foto of een leuke quote. Wij hebben twee soorten laptopstickers. Een permanente van vinyl en een makkelijk te plakken sticker van YUPO Tako. De YUPO Tako plakt met piepkleine luchtbelletjes aan de ondergrond in plaats van lijm. Daardoor kun je de sticker ook weer loshalen als die toch niet helemaal goed zit en het opnieuw proberen. Bovendien blijven er geen lijmresten achter na het verwijderen van de sticker.

Tip 3: doe een stickerbomb

Een stickerbomb is het bombarderen met stickers dan wel een explosie van stickers. Het is een trend uit de Verenigde Stagen en Japan, die onder andere wordt gebruikt om auto?€?s te pimpen. Je kunt het echter ook voor andere doeleinden gebruiken. Bij een Amerikaanse stickerfabrikant werd een bureau helemaal de stickers geplakt vanwege National Sticker Day. Op de website van Stickeryou.com kun je zien hoe dat er uitzag. Wil je ook zoiets doen? Neem dan stickers die makkelijk te verwijderen zijn. Want je wil natuurlijk niet dat je secretaresse een dag bezig is om de stickers te verwijderen. Voor zo?€?n actie kun je de hierboven genoemde YUPO Tako gebruiken of stickers op rol met makkelijk verwijderbare lijm.

Tip 4: permanente of tijdelijke autosticker

Reist je secretaresse met een auto naar het werk? Maak een leuke autosticker. We hebben verschillende soorten: stickers die je op de auto zelf kunt plakken en stickers die je op de autoruit kunt plakken. Beide soorten hebben we als permanente en als tijdelijke sticker. De permanente worden gemaakt van vinyl. De tijdelijke van magneetfolie (voor op de auto) of statisch vinyl (voor op de autoruit). Tijdelijke stickers kunnen verwijderd worden zonder dat je last hebt van lijmresten. Via de pagina Autostickers kun je een van deze soorten bestellen.

Meer informatie en levertijden

Deze tips kunnen natuurlijk ook als je secretaresse een man is. Houd er bij het bestellen rekening mee dat de levertijd voor de meeste stickers zes werkdagen is. Soms is een spoed- of expresslevering mogelijk, maar daar zijn extra kosten aan verbonden. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen