close
Beste klant,
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Raamstickers tegen leegstand
 

Raamstickers tegen leegstand

 
leegstaand pand met raamstickers op de ramen
 
Steeds meer dorpen en steden hebben te maken met leegstaande winkelpanden. Dit heeft een aantal nadelige effecten. Er is echter wel iets aan het probleem te doen. Ben je de eigenaar van een leegstaand pand? Of wil je als gemeente iets doen aan de leegstand in je dorp of stad? Laat dan raamstickers maken. In dit blog leggen we uit wat de voordelen daarvan zijn, hoe je zo'n raamsticker kunt bestellen en hoe je deze het beste kunt plakken.
Leegstand heeft meerdere nadelen. Als eigenaar loop je inkomsten mis en het leidt tot waardevermindering van je pand. Staan er veel winkels leeg, dan heeft dat ook zijn weerslag op bestaande winkels. Als er veel leegstaat, is dat ongezellig voor het winkelend publiek. Bovendien mijden bezoekers straten waar nog maar weinig winkels zitten. Daarom is het belangrijk om wat aan de leegstand te doen.

Hoe kunnen raamstickers helpen bij leegstand?

Een nieuwe huurder is tegenwoordig niet zomaar gevonden. Veel fysieke winkels hebben het moeilijk door de internetwinkels. Daarom is het belangrijk om het pand er aantrekkelijk uit te laten zien. Dat kan met raamstickers. Je kunt kiezen om de etalage te beplakken met een mooie foto. Wat echter nog effectiever is, is aan potentiële huurders te laten zien wat je met een pand kunt doen. Dat effect kun je bereiken door raamstickers te laten maken van een interieur van een winkel, waardoor het net lijkt alsof er een zaak inzit.

Verschillende soorten raamstickers

Als je bij ons raamstickers laat maken, heb je verschillende mogelijkheden. We hebben gewone raamstickers. Deze plak je aan de buitenkant van het raam. Daarnaast is het mogelijk om raamstickers te maken waarbij de plakzijde is bedrukt. Dit heeft als voordeel dat je de sticker aan de binnenkant kunt plakken en dat je de opdruk aan de buitenkant ziet. Ook hebben we nog een lijmvrije raamsticker. Deze wordt van statisch vinyl geplakt. Het voordeel hiervan is dat je geen last van lijmresten hebt na het verwijderen van de sticker. Dit materiaal is alleen geschikt voor binnen, maar omdat hierbij ook de plakzijde bedrukt kan worden, is dat geen probleem. Stickers nodig? Raamstickers bestel je gemakkelijk en snel via onze website.

Meer info en hoe je een raamsticker plakt

Het beplakken van ramen werkt niet alleen goed bij leegstaande winkels, maar ook bij leegstaande kapperszaken, restaurants, kantoren en andere panden. Denk bij het maken van het ontwerp er aan om ergens je contactgegevens te vermelden of voeg een QR-code toe aan je ontwerp, zodat mensen online informatie op kunnen zoeken over het pand. Raamstickers kun je vanwege de grootte het beste plakken met water. In het filmpje hieronder leggen we uit hoe dat werkt. Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice.©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 stickers
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD