close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > 3 voordelen van lijmvrije stickers
 

3 voordelen van lijmvrije stickers

 
voorbeeld van een lijmvrije sticker
 
We hebben drie lijmvrije stickers in ons assortiment. Dit zijn de magneetsticker, de statische sticker en de YUPO Tako. Lijmvrije stickers hebben meerdere voordelen. In dit blog 3 voordelen. Plus uitleg over deze stickersoorten.
Een voordeel van lijmvrije stickers is dat ze makkelijk te plakken zijn. Zit de sticker niet helemaal op de juiste plek, dan kun je 'm verwijderen en opnieuw plakken. Vandaar dat lijmvrije stickers ook wel herpositioneerbare stickers worden genoemd. Gewone stickers kun je alleen iets verschuiven als je ze met water plakt en de sticker nog niet vastzit. Een ander voordeel van lijmvrije stickers is dat je geen last hebt van lijmresten na het verwijderen van de stickers.

Herbruikbare stickers

Een derde voordeel is dat je lijmvrije stickers meerdere keren kunt gebruiken. Met andere stickers kan dat niet. Als je lijmvrije stickers er af haalt en netjes opbergt, kun je ze later weer opplakken. Vandaar dat lijmvrije stickers ook wel herbruikbare stickers worden genoemd. Soms is het wel nodig om de plakzijde even schoon te maken met water. Doordat je dit soort stickers meerdere keren kunt gebruiken en je geen last hebt van lijmresten zijn ze ideaal voor tijdelijke campagnes.

Magneetstickers

Magneetstickers plakken aan de ondergrond met magnetische lading. Magneetstickers kunnen op metaal worden geplakt. Wel geldt als eis dat het metaal ijzer, staal, kobalt of nikkel moet bevatten. Anders blijven ze niet zitten. Magneetstickers kunnen worden afgewerkt met een glans of mat laminaat. Een magneetsticker kun je gebruiken als tijdelijke autobelettering, als bewegwijzering in magazijnen en op metalen archiefkasten. In huis zijn magnetische stickers bijvoorbeeld leuk als fotosticker op de koelkast of gebruik ze in de garage op metalen kasten.

Statische stickers

Statische stickers plakken met statische lading en kun je op glas plakken. Statische stickers worden het meest gebruikt als tijdelijke raamsticker. Statische stickers zie je bijvoorbeeld op autoruiten en in etalages. Wel geldt dat de stickers alleen geschikt zijn voor binnen. Toch kun je ze op een auto of in een winkel gebruiken. Net als gewone raamstickers kun je een statische sticker aan de binnenzijde van het raam plakken, terwijl je de opdruk aan de buitenkant ziet. Kies hiervoor de optie 0/4 op het bestelformulier.

YUPO Tako

De YUPO Tako heeft piepkleine zuignapjes, die lijken op de zuignappen van een inktvis. Met die zuignapjes blijft de sticker plakken. De YUPO Tako kan op alle gladde ondergronden worden geplakt, zoals drankautomaten, beeldschermen van onder andere smartphones, tablets en computerspelletjes, ramen, et cetera. YUPO Tako stickers kun je alleen binnen gebruiken. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD