close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Magneetsticker auto: wat kun je er bedrijfsmatig mee?
 

Magneetsticker auto: wat kun je er bedrijfsmatig mee?

 
 
In ons vorige blog hebben we aandacht besteed aan wat je als particulier met een magneetsticker auto kunt doen. In dit blog geven we antwoord op de vraag: wat kun je er als bedrijf of organisatie mee?
De magneet sticker auto, ook wel magneetplaat auto of automagneet genoemd, is ideaal voor tijdelijke belettering. Heb je een gewone sticker op je auto, dan heb je na verwijdering meestal last van lijmresten. Wil je permanent reclame op je auto, dan is dat niet zo'n probleem. Wil je echter niet altijd met reclame op je auto rondrijden? Of wil je tijdelijk reclame maken voor een bepaald product of actie? Dan is magneet reclame auto de beste keuze.

Vergroot de naamsbekendheid met een magneetsticker auto

Heb je een of meerdere bedrijfsauto? Dan is het slim om daar de naam van je bedrijf of organisatie op te zetten. Bedrijfsauto's zijn veel onderweg. Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gebleken dat je met autoreclame wel tot 160.000 contactmomenten per maand hebt. Vandaar dat hét de ideale manier is om je naamsbekendheid te vergroten. Wacht dus niet langer en laat magneetstickers voor op je auto maken.

Creëer herkenbaarheid met een magneet sticker auto

Een auto magneetsticker kun je ook gebruiken voor herkenbaarheid. Vandaar dat je allerlei organisaties, zoals brandweer en politie, ziet rondrijden met belettering op de auto's. Als een auto altijd voor een bepaald doel gebruikt wordt, kun je ook een permanente autosticker nemen. In andere gevallen is een magneet sticker auto handig.

Waarschuw andere weggebruikers met een automagneet

Een magneetplaat op een auto kun je ook gebruiken om andere weggebruikers te waarschuwen. Dat is bijvoorbeeld handig bij wegwerkzaamheden. Stickers die in die situatie praktisch zijn, zijn 'Werkverkeer' en 'Verkeersregelaar'. Gebruik je je auto daar altijd voor, dan kun je ook een permanente sticker nemen. Doe je dat niet, dan is een magneetsticker auto de beste optie.

Hoe blijft een magneetplaat auto zitten?

Een automagneet plakt met magnetische lading aan metaal. Dat metaal moet wel ijzer, staal, kobalt of nikkel bevatten, anders blijft de magneetplaat niet zitten. Nu weet je dat niet altijd. Daarom kun je dat testen. Vraag via info@sticker.nl een gratis proefmonster op. Doordat een auto magneet niet met lijm plakt, heb je na verwijdering geen last van lijmresten. Ook kun je een magneet sticker auto meerdere keren gebruiken. Dit is handig als je bijvoorbeeld in het weekend niet rond wilt rijden met reclame op je auto of als je als zelfstandige meerdere opdrachtgevers hebt. Vandaar dat dit type stickers ook wel herbruikbare stickers worden genoemd.

Magneetsticker auto makkelijk te plakken

Automagneten zijn makkelijk te plakken. Je hoeft alleen de ondergrond goed schoon te maken, waarna je de magneet er zo op kunt plakken. Zit die een beetje scheef? Haal 'm eraf en plak 'm er opnieuw op. Dit kan alleen bij herpositioneerbare stickers, zoals magneetstickers, statische stickers en de YUPO Tako. Vandaar dat je bij andere stickersoorten altijd goed moet uitmeten waar de sticker moet komen, voordat je gaat plakken.

Meer informatie en een magneetplaat auto bestellen

Wil je een magneetsticker opnieuw gebruiken? Dan kan het zijn dat je de plakkant even schoon moet maken met wat water. Vanwege de magnetische lading, trekt de backing ook losliggende ijzerdeeltjes aan. Daarom raden we bij langdurig gebruik van een magneetsticker auto aan om af en toe onder de sticker schoon te maken. Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel (0546) 539 877. Wil je een magneetplaat bestellen? Vul het bestelformulier in. Wil je weten waar je als particulier onze auto magneetsticker voor kunt gebruiken? Lees ons blog hierover.

©Foto: Hart voor Hilversum/Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD