Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Gebruik onze magneetsticker auto i.p.v. vinylstickers
 

Gebruik onze magneetsticker auto in plaats van vinylstickers

 
een auto volgeplakt met stickers
 
Ben je gek op stickers? Dan kun je natuurlijk je hele auto volplakken zoals op de foto te zien is. Op die manier valt je auto wel op. Zolang je je auto niet wilt verkopen, is er niets aan de hand. Wil je dat wel, dan kan het verwijderen van de stickers lastig zijn. Vaak blijven er namelijk lijmresten achter. Wil je toch je auto pimpen, maar niet vastzitten aan moeilijk te verwijderen stickers? Gebruik onze magneetsticker auto. In dit blog kun je meer lezen over deze stickersoort. Ook geven we aan welke situaties je deze stickersoort kunt gebruiken.
Zoals de naam al aangeeft wordt een magneet sticker auto gemaakt van magneetfolie. Dit heeft een aantal voordelen. De sticker plakt niet met lijm aan de ondergrond, maar met magnetische lading. Daardoor kun je dit soort stickers gemakkelijk verwijderen. Ook kun je ze meerdere keren gebruiken. Vandaar dat een auto magneetsticker in de categorie herbruikbare stickers valt. De magneetsticker auto is ook makkelijk te plakken. Zit die toch niet op de juiste plek? Haal 'm er af en doe nog een poging. Magneetstickers zijn alleen geschikt voor metaal dat ijzer, staal, kobalt of nikkel bevat. Om te testen of je ondergrond geschikt is, kun je een gratis sample opvragen via info@sticker.nl.

Pimp je auto met een magneetplaat

Je kunt onze automagneten gebruiken om je auto te versieren. Je kunt van alles gebruiken om je auto te pimpen. Wil je een stoerdere look? Gebruik dan strepen of vlammen. Wil je juist een wat lieflijk tafereel? Gebruik dan vlinders, bloemen of sterren. Wil je na een tijd wat anders? Of ga je je auto verkopen? Dan haal je een magneetplaat auto er zo weer vanaf.

Maak een statement met een automagneet

Een automagneet kun je ook gebruiken om een statement af te geven. Ben je lid van een bepaalde politieke partij? Ben je voor een beter milieu of meer rechten voor dieren? Of ben je aanhanger van een bepaalde godsdienst? Je kunt het uitdragen met een sticker. Ben je echter van mening veranderd? Of wil je je auto verkopen? Dan is zo'n sticker niet zo handig. Heb je een magneet sticker auto laten maken, dan haal je die er zo vanaf.

Gebruik onze magneetplaat auto voor een bruiloft

Als er iemand in je omgeving gaat trouwen, is het leuk om dat op de auto van het bruidspaar te zetten. Alleen zit het netgetrouwde stel vast niet te wachten op een permanente sticker op hun auto. Daar is een magneetplaat auto handig voor. Na de huwelijksplechtigheid kunnen ze de sticker er zo vanaf halen. Bovendien kun je de auto magneet ook voor andere trouwerijen in de familie en vriendenkring gebruiken. Zo bespaar je ook nog geld.

Een grappige magneet sticker auto laten maken

Op auto's zie je ook wel eens stickers met teksten als 'Baby on board' of 'Huisdier aan boord'. Zulke stickers zijn voor een tijdje wellicht leuk. Maar als je baby inmiddels vijf is, wil je niet nog met zo'n sticker rondrijden. Daarom kun je daar beter een auto magneetsticker voor gebruiken.

Meer informatie en magneetsticker auto bestellen

De magneet sticker auto wordt ook veel gebruikt door bedrijven en organisaties. In ons volgende blog besteden we daar aandacht aan. Wil je weten wanneer dat blog online staat? Volg ons op Facebook, Twitter en/of LinkedIn. Via onze social media blijf je ook op de hoogte van ander nieuws en tips omtrent stickers. Wil je een automagneet bestellen? Vul het bestelformulier Magneetsticker auto in.

Gewone autostickers verwijderen

Heb je al gewone autostickers op je auto zitten? In ons blog Hoe verwijder je een sticker? kun je meer lezen over het verwijderen van stickers. Heb je last van lijmresten? Lees dan ons blog Hoe verwijder je lijmresten? voor tips. Houd er wel rekening mee dat niet alle methodes geschikt zijn voor het verwijderen van stickers en lijmresten van auto's.

©Foto: Pexels.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen