close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Blanco stickers nodig? Zo kun je die bestellen
 

Blanco stickers nodig? Zo kun je die bestellen

 
rol met blanco stickers
 
De meeste mensen laten bij ons stickers met opdruk maken. Heb je blanco stickers nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. In dit blog leggen we uit hoe deze kunt bestellen. Kies je voor blanco stickers, dan zijn die de kleur van het materiaal dat je besteld hebt. Meestal is dat wit. Wil je stickers in een andere kleur, maar zonder opdruk? In dit blog leggen we ook uit hoe je die kunt bestellen.
Het bestellen van blanco stickers werkt grotendeels hetzelfde als het bestellen van stickers met opdruk. Ga naar ons bestelformulier. Kies de vorm en maat die je nodig hebt. Kies vervolgens het materiaal dat je wilt hebben. Wil je een ander materiaal dan weergegeven wordt? Klik dan op 'Dit is maatwerk'. Je krijgt dan alle materialen te zien. Wil je je stickers op een rol geleverd hebben? Kies dan ook voor 'Dit is maatwerk'. Klik vervolgens voor op 'Op rol' en je krijgt de materialen te zien die mogelijk zijn. Nadat je een materiaal gekozen hebt, kun je aangeven hoeveel stickers je nodig hebt.

Je bestelling voltooien

Nadat je je bestelling in het winkelmandje hebt gedaan, kun je bij de checkout je contactgegevens invullen. Op dat formulier staat ook een opmerkingenveld. Vul daar in dat je blanco stickers wilt. Normaal gesproken kun je na het betalen een bestand uploaden. Dat is nu niet nodig. Zorg dat het uploadscherm leeg blijft. Klik verder en je bestelling is voltooid. Je bestelling gaat meteen door naar onze productie, dus iets wijzigen is dan niet meer mogelijk. Een andere optie is via de ontwerpmodule bestellen. Vul in wat voor soort stickers je wilt en laat vervolgens het uploadvak leeg. Daarna kun je dan je contactgegevens invullen en je bestelling betalen.

Blanco stickers in een bepaalde kleur

Wil je blanco stickers in een bepaalde kleur? Wij hebben papieren stickers in neongeel en neonrood. Bij stickers op rol kun je ook uit zilver en goud kiezen. Wil je een andere kleur? Doorloop de stappen hierboven. Bij het uploadscherm moet je nu een bestand uploaden in de kleur zoals jij stickers wilt hebben. Heb je geen kant-en-klaar bestand? Na het betalen van je bestelling kun je ook kiezen voor de ontwerpmodule. Daar kun je onder het kopje 'Kleur' de gewenste kleur aangeven. Staat jouw kleur er niet tussen, dan kun je deze met een code invullen. Op internet zijn lijsten te vinden met kleurcodes.

Wil je je stickers beschrijven?

Heb je blanco stickers besteld, omdat je die wil beschijven? Houd er dan rekening mee dat niet alle materialen daarvoor geschikt zijn. Materialen die je kunt beschrijven zijn:
  • papier;
  • wit vinyl;
  • high tack vinyl;
  • folie PP wit.
Wel ligt het er aan wat voor pen je gebruikt. Een watervaste stift pakt bijvoorbeeld beter op high tack vinyl dan een balpen. Daarom raden we je aan het eerst te testen. Een sample van het materiaal kun je opvragen via info@sticker.nl. Vermeld welk materialen je wilt ontvangen en je adres. Meer informatie over het beschrijven vind je in het blog Kun je stickers beschrijven? Heb je een vraag? Via bovenstaand e-mailadres kun je contact opnemen met onze klantenservice. Of bel (0546) 539 877.

©Foto: iStockphoto.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD