close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Op zoek naar exclusieve stickers? Neem dome stickers
 

Op zoek naar exclusieve stickers? Neem dome stickers

 
foto van hoe dome stickers worden gemaakt
 
Dome stickers, ook wel doming stickers genoemd, hebben een exclusief uiterlijk doordat de stickers worden afgewerkt met een transparante epoxyharslaag. Bij ons kun je doming stickers zelf maken. In dit blog vertellen we er meer over.
De termen dome sticker en doming sticker komen van het Engelse woord dome, dat koepel betekent. Zo ziet de transparante laag waarmee dome stickers worden afgewerkt ook uit. Dit type stickers wordt ook wel 3d stickers genoemd. De transparante epoxyharslaag zorgt er voor dat de stickers er chic en luxueus uitzien. De laag is ook zeer krasbestendig en zorgt er daarnaast voor dat de opdruk beschermd is tegen allerlei invloeden van buitenaf.

Doming stickers bedrukken

Door het exclusieve karakter zijn dit ideale stickers als je ergens je bedrijfslogo of -naam op wilt zetten. Vandaar dat dit type stickers veel gebruikt wordt op auto's en boten om het merk aan te geven. Daarnaast kom je dome stickers tegen op computers en andere apparatuur. Ook doet dit type sticker het goed als sleutelhanger. Daarnaast zijn dome stickers ideaal als je je bedrijfsnaam en/of -logo op een relatiegeschenk wil aanbrengen.

3d sticker op vel geleverd

Wij leveren dome stickers altijd op vel. Daardoor kun je ze gemakkelijk plakken. Hoeveel stickers er op een vel passen, kunnen we van te voren niet zeggen. Dat ligt aan het formaat en de vorm van je 3d stickers. Wil je doming stickers bestellen? Vul het bestelformulier in.

Doming stickers ontwerpen

Wil je doming stickers maken en heb je nog geen drukbestand? Dan kun je na het invullen van het bestelformulier en het betalen van je order kiezen voor de ontwerpmodule en zo het bestand maken. Of je kunt via direct via onze ontwerpmodule doming stickers ontwerpen. Om via de ontwerpmodule een 3d sticker te laten maken, moet je bij de stap Stickermateriaal 'Dit is maatwerk' aanklikken. Kies vervolgens wat de basis van je 3d stickers moet zijn. Bij een 3d sticker kun je kiezen uit wit vinyl, transparant vinyl en glans zilver. Kies vervolgens bij afwerkingen voor 3d harslaag. Daarna kun je aan de slag met het maken van je doming sticker.

Levertijd doming sticker

Wil je doming stickers bestellen? Houd er rekening mee dat de levertijd altijd zes werkdagen is. Omdat de harslaag moet drogen, kunnen deze stickers niet sneller geleverd worden. Heb je een vraag? Neem contact op met onze klantenservice via info@sticker.nl of (0546) 539 877.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD