close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Machine stickers zijn moeilijk te verwijderen stickers
 

Zoek je stickers die moeilijk te verwijderen zijn? Bestel machine stickers

 
machine stickers
 
Ben je op zoek naar moeilijk te verwijderen stickers? Bestel dan onze machine stickers. In dit blog vertellen we meer over deze stickersoort en waarom deze handig zijn.
Machine stickers worden gemaakt van high tack vinyl. High tack vinyl is grotendeels hetzelfde als gewoon wit vinyl. Er zijn twee belangrijke verschillen. High tack vinyl heeft een grotere kleefkracht dan gewoon vinyl. Daardoor blijven stickers van dit materiaal nog beter zitten. Ook worden de stickers standaard afgewerkt met een laminaat. Dit is een transparante beschermlaag die over de print wordt aangebracht. Je kunt kiezen uit glans en mat.

Het voordeel van een laminaat

Zoals hierboven vermeld worden machinestickers altijd afgewerkt met een laminaat. Dit kan handig zijn als je met agressieve stoffen als olie, alcohol en bepaalde schoonmaakmiddelen werkt. Heb je geen laminaat en komt de print in aanraking met een van de genoemde stoffen? Dan kan de print aangetast worden. Dit geldt ook voor lichaamsolie. Plak je een sticker op een ondergrond die veel aangeraakt wordt met je vingers of handen? Gebruik dan ook een laminaat.

Waarom high tack vinyl gebruiken?

Er zijn meerdere redenen waarom high tack vinyl handig kan zijn. Er zijn oppervlaktes die lastig te beplakken zijn, zoals plastic en kunststof dat PP en PE bevat en ongelakt hout. Gewoon vinyl blijft daarop niet zitten. High tack vinyl in de meeste gevallen wel. Al raden we aan om dit eerst te testen. Niet elk hout, plastic of kunststof is hetzelfde. Je kunt samples opvragen door een e-mail te sturen naar info@sticker.nl. Een andere reden om high tack vinyl te gebruiken is als je stickers plakt op apparaten die veel te verduren hebben. Dit geldt bijvoorbeeld voor gereedschap, machines en installaties. Vandaar dat we dit soort stickers machine stickers hebben genoemd.

Niet verwijderbare etiketten

Dus zoek je stickers die moeilijk te verwijderen zijn? Bestel machine stickers. Zoek je stickers die helemaal niet te verwijderen zijn? Bestel dan onze niet verwijderbare stickers. Volgende week besteden we op ons blog aandacht aan dat type stickers. Wil je op de hoogte worden gebracht wanneer dit blog online komt? Volg ons dan op Facebook, Twitter of LinkedIn.

©Foto: iStockphoto.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD