Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Onze vinyl stickers zijn ideaal voor acties
 

Onze vinyl stickers zijn ideaal voor acties

 
stickers op een lantaarnpaal
 
Maart is een maand waarin er allerlei dagen zijn om mensen te attenderen op bepaalde kwesties. Zo is het 8 maart Internationale Vrouwendag, 12 maart, Internationale Dag tegen Internetcensuur, 15 maart Internationale Consumentendag, 21 maart Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Dit is slechts nog maar een greep uit alle bijzondere dagen die er zijn. Wil jij mensen ergens op attenderen? Laat vinyl stickers maken.
Vinyl stickers is een van de vele stickersoorten die wij verkopen. Deze stickers zijn ideaal voor acties, omdat ze meestal los geleverd worden. Dit is wel zo gemakkelijk als je stickers wilt uitdelen. Houd er wel rekening mee dat je voor het uitdelen van stickers en ander promotiemateriaal vaak een vergunning nodig hebt. In de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) kun je vinden wat de regels zijn. Alleen hele kleine vinyl stickers worden op vel geleverd. Daar zal je echter niet snel mee te maken krijgen, omdat je toch wilt opvallen met je stickers. Op moment dat je je bestelling in de winkelmand hebt geplaatst, kun je zien hoe je stickers geleverd worden; los of op vel. Controleer dit voordat je je bestelling definitief maakt.

Waarom zijn vinyl stickers handig?

Vinyl stickers zijn ook handig voor acties, omdat je deze zowel binnen als buiten kunt opplakken. Ook kunnen vinyl stickers op veel verschillende soorten ondergronden worden geplakt. Als je stickers uitdeelt, weet je niet van te voren waar mensen jouw sticker op zullen plakken. Daarom kun je het beste een stickersoort nemen die voor veel doeleinden geschikt is. Vinyl stickers hoeven ook niet duur te zijn, als je een van onze supervoordelige standaardmaten bestelt. Zo kosten 10.000 vierkante stickers met de maat 50 bij 50 millimeter maar 89,96 euro ex. btw.

Aandachtspunten zelf stickers opplakken

Als je een bepaald onderwerp onder de aandacht wilt brengen van een groot publiek, kun je ook op allerlei plekken stickers opplakken. Wel moet je er rekening mee houden dat het plakken op lantarenpalen, prullenbakken en andere openbare plekken in de meeste gevallen verboden is. Toch komt wildplakken veel voor. Dat komt omdat de pakkans in de meeste gemeenten erg klein is. Vaak krijg je alleen maar een een boete als je op heterdaad betrapt wordt. Er zijn echter uitzonderingen. In Maastricht kun je ook een boete krijgen als de sticker naar jou te herleiden is, ook al heb je de sticker niet zelf opgeplakt. Je moet dus zelf de afweging maken of je het risico op een boete wilt lopen om jouw actie onder de aandacht te brengen.

Vinyl stickers bestellen

Vinyl stickers kun je direct online bestellen door het bestelformulier in te vullen. Na het plaatsen van je bestelling kun je je je ontwerp aanleveren. Wil je eerst een ontwerp maken? Maak dan gebruik van onze gratis ontwerpmodule. Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel tijdens kantooruren naar (0546) 539 877.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD