close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > Voordelen van registreren als klant
 

Voordelen van registreren als klant

 
 
Als je voor het eerst bij ons wilt bestellen, moet je je in veel gevallen als klant registreren. Dit heeft meerdere voordelen. Hieronder zetten we deze voor je op een rij.
 
Een voordeel van aanmelden als klant is dat je de status van je bestelling kunt zien. Zo kun je zien wat de kosten zijn. Of je bestelling betaald is. Of er nog een bestand ge├╝pload moet worden. Of dat er nog goedkeuring van het drukbestand nodig is. Want pas als al die stappen zijn doorlopen, beginnen we met stickers maken.

Makkelijk herhalingsorders plaatsen

Een ander voordeel  van registreren is dat als je later weer een keer een bestelling bij ons wilt plaatsen, je niet opnieuw al je gegevens hoeft in te vullen. Ook kun je zien wat je eerder hebt besteld. Zo kun je gemakkelijk een herhalingsorder plaatsen als je opnieuw dezelfde stickers wilt bestellen.

Andere voordelen van aanmelden

Als je gegevens bij ons bekend zijn, kunnen wij je ook op de hoogte houden van onze acties en aanbiedingen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een beoordeling te geven over ons product en onze service via een speciale website die de klanttevredenheid van bedrijven bijhoudt.

Veiligheid van je gegevens

Als je bij ons gegevens achterlaat, worden deze veilig bewaard. We gebruiken ze alleen om je bestelling goed af te kunnen leveren. Ook DHL, die onze producten bezorgt, zal je gegevens niet aan derden verstrekken. Heb je een nieuw telefoonnummer? Of wil je dat je stickers op een ander adres dan het factuuradres bezorgd worden? Al deze informatie kun je zelf aangeven en wijzigen als je ingelogd bent.

Registreren of inloggen

Aanmelden is heel makkelijk. Je kunt dit doen via ons registratieformulier. Wil je een bestelling plaatsen en ben je al klant? Log dan in! Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, dan kun je deze via Nieuw wachtwoord opnieuw aanvragen. Je krijgt dan een linkje waarmee je een nieuw wachtwoord kunt maken. Sticker.nl heeft geen inzage in je wachtwoord en kan deze ook niet voor je veranderen.

Vragen of stickers bestellen

Heb je vragen over het registreren of inloggen? Neem contact op met onze klantenservice. Hier kun je ook terecht voor andere vragen en/of opmerkingen. Wil je een sticker bestellen? Ga dan naar het bestelformulier en plaats je bestelling.

 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD