Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Voordelen van registreren als klant | Blog | De #1 stickers
 

Voordelen van registreren als klant

 
printscreen van registratieformulier
 
Wil je bij ons stickers laten maken? Dan kun je je registreren als klant of een gastbestelling plaatsen. Registreren heeft veel voordelen, daarom raden wij dit aan als je stickers gaat bestellen. In dit blog hebben we deze voordelen voor je op een rij gezet.
Een voordeel van registreren is dat je je niet opnieuw al je gegevens hoeft in te voeren op moment dat je weer een bestelling wilt plaatsen. Ook kun je zelf je gegevens aanpassen, zoals je e-mailadres, telefoonnummer en adresgegevens. Om iets aan te passen, ga je naar je account en log je in.

Ander verzendadres

Bij ons is het mogelijk om je stickers op een ander adres te laten bezorgen. Dit is bijvoorbeeld handig als je wel eens stickers voor iemand anders bestelt of als je bedrijf meerdere vestigingen hebt. Wil je je stickers op een ander adres bezorgd hebben dan bij je vorige bestelling? Dan moet je het verzendadres voor of tijdens het bestellen aanpassen. Anders wordt dit niet meegenomen. Ben je dat vergeten? Neem contact met ons op. Als je bestelling nog niet gereed is voor verzending, kunnen wij het adres nog aanpassen.

Herhaalorders plaatsen

Als je je geregistreerd hebt, kun je eerder geplaatste orders inzien. Dit is handig als je dezelfde stickers nog een keer wilt bestellen. Je kunt dan heel gemakkelijk een nieuwe bestelling maken van een oude order door op de link 'herhaalorder in winkelmand' te klikken. Het bestand dat je destijds hebt aangeleverd wordt automatisch aan je nieuwe bestelling gekoppeld. Let op: je ziet alleen de orders die je destijds als geregistreerde klant hebt besteld. Heb je een keer een bestelling als gast gedaan, dan vind je deze niet terug in het overzicht.

Aangevraagde offertes inzien

Heb je een offerte aangevraagd op moment dat je ingelogd was? Dan kun je deze ook terugvinden in je account. Was je nog niet ingelogd, dan wordt je offerteaanvraag als een gastaanvraag gezien. Dit heeft te maken met de veiligheid van onze website.

Betalen op rekening

Een ander voordeel van registreren is dat je dan op rekening mag betalen. Wel moet je drie keer eerder een bestelling hebben geplaatst en betaald om daarvoor in aanmerking te komen. Nederlandse klanten kunnen soms ook gebruik maken van Riverty. Riverty hanteert zijn eigen voorwaarden en bepaalt of je gebruik mag maken van hun betaaldienst. Wij hebben daar geen invloed op. Meer informatie daarover vind je bij de veelgestelde vraag Wat zijn de betalingsmogelijkheden?.

Bestellingen zonder btw

Voor bedrijven buiten Nederland is registreren nuttig, omdat je dan geen btw hoeft te betalen. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je een geldig btw-nummer hebben. Om te controleren of je btw-nummer juist is, moet je geregistreerd zijn. Bestel je voor het eerst, dan kun je je tijdens het bestellen registreren. Als je al een account hebt, kun je ook eerst inloggen voordat je je bestelling plaatst.

Status bestelling volgen

Als je ingelogd bent, kun je ook de status van je bestelling volgen via je gebruikerspagina. Daar kun je ook zien of je zelf nog acties dient te ondernemen. Heb je geen account, dan kun je je bestelling volgen via je besteloverzicht. In de bevestigingsmail staat een link daar naartoe. Heb je die mail niet meer, dan kun je ook een link opvragen bij onze klantenservice.

Veiligheid van je gegevens

Als je bij ons gegevens achterlaat, worden deze veilig bewaard. We gebruiken ze alleen om je bestelling goed af te kunnen leveren. Ook onze bezorgdienst zal je gegevens niet aan derden verstrekken. Meer informatie hierover vind je in de privacy policy.

Registreren en stickers bestellen

Bestel je voor het eerst stickers? Dan kun je je tijdens het bestellen registreren. Wil je een bestelling plaatsen en ben je al klant? Log dan in. Dit kan zowel voor als tijdens het bestellen. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op Nieuw wachtwoord. Je krijgt dan een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Weet je niet meer met welk e-mailadres je een account hebt aangemaakt? Neem dan contact met ons op. Wil je stickers bestellen? Ga dan naar het bestelformulier en plaats je bestelling.

©Foto: Sticker.nl
 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen