Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Stickers laten maken om kinderen te belonen
 

Stickers laten maken om kinderen te belonen

 
beertjes in verschillende kleuren
 
Nu de scholen tot en met 3 mei dichtzijn vanwege het coronavirus en iedereen zoveel mogelijk binnen moet blijven, is het voor veel ouders een uitdaging om de kinderen bezig te houden. Daar komt bij dat boertjes en zusjes meer op elkaars lip zitten, waardoor de kans op ruzies groter is. Lees hoe stickers daarbij kunnen helpen.
Jacqueline Speling, klinisch psycholoog en auteur bij het Harvard Health Blog, heeft een aantal tips voor ouders zodat kinderen elkaar niet continu in de haren vliegen. Een van haar tips is om verschillende hoekjes te maken in huis, zodat de kinderen meer van elkaar gescheiden zijn. Een andere tip is om goed gedrag te belonen met bijvoorbeeld stickers. Op scholen wordt ook met dat systeem gewerkt, dus waarom zou je dat thuis niet doen. Als je meerdere kinderen hebt, kun je er zelfs een wedstrijd van maken wie na een week de meeste stickers heeft.

Stickers laten maken

Je kunt natuurlijk kant-en-klare stickers kopen om je kinderen mee te belonen, maar nog leuker is om zelf stickers te maken. Je kunt voor een ontwerp gaan en daar meerdere stickers van laten maken of stickervellen met meerdere ontwerpen bestellen. Als je van een ontwerp meerdere stickers wilt bestellen, kun je gewoon het bestelformulier invullen. Qua materialen zijn vinyl en papier het meest geschikt en meestal het voordeligste. Bestel je een van onze supervoordelige standaardformaten, dan ben je ook nog goedkoper uit.

Stickervellen bestellen

Wil je een stickervel bestellen? Dan moet je bij vormen kiezen voor vrije vorm. Vervolgens moet je bij de maat 210 x 297 millimeters invullen. Dit is A4-formaat. Stickervellen leveren we altijd op dat formaat. Hoeveel stickers daarop passen is afhankelijk van de grootte van de stickers. Kies bij materialen vervolgens voor vinyl. Dit kan op allerlei ondergronden worden geplakt. Om stickervellen te drukken, heb je wel een vectorbestand nodig. In het blog Wat is een vectorbestand? kun je lezen wat dat voor bestand is en hoe je dat kunt maken.

Zelf stickers ontwerpen

Heb je nog geen ontwerp om op je stickers te laten drukken? Dan kun je deze zelf maken met onze ontwerpmodule. Als je kinderen al wat ouder zijn, kun je hen ook zelf het ontwerp laten maken. Dan zijn ze meteen even zoet. Bij de ontwerpmodule zelf staan een aantal tips en in het blog Stickers ontwerpen? Onze ontwerpmodule is vernieuwd vind je ook meer informatie over het gebruik van deze module. Je kunt eigen foto's of plaatjes gebruiken als je stickers wilt laten maken. Heb je zelf geen leuke afbeeldingen? Dan zijn er websites zoals Pixabay.com waar je gratis afbeeldingen kunt vinden die je voor allerlei doeleinden mag gebruiken. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen