close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Wist je dat wij stickers hebben zonder lijm?
 

Wist je dat wij stickers hebben zonder lijm?

 
plaatje van inktvis
 
Bij Sticker.nl hebben we verschillende soorten stickers die geplakt worden zonder lijm. Een van die soorten is de YUPO Tako. YUPO Tako stickers plakken aan de ondergrond met kleine zuignapjes. Vandaar ook de naam YUPO Tako. Tako is namelijk Japans voor octopus.
De YUPO Tako plakt op alle gladde oppervlaktes en kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Zo is deze sticker geschikt als informatielabel op electro-apparatuur, beeldschermen, drankautomaten en kinderspelletjes. YUPO Tako stickers kunnen dienst doen als folie om mobiele telefoons te verfraaien. Ook kan de sticker gebruikt worden om prijzen of acties in winkels en dergelijke aan te geven. Sommigen gebruiken de YUPO Tako als muismat of visitekaartje. Daarnaast kan de YUPO Tako dienst doen als raamsticker. Echter is de YUPO tako sticker niet geschikt voor buiten gebruik.

De YUPO Tako is een herbruikbare sticker

YUPO Tako stickers zijn herbruikbare stickers. Na het wassen van de 'plaklaag', kan deze ontelbare keren opnieuw ergens opgeplakt worden. Doordat er geen lijm gebruikt wordt, heb je geen last van lijmresten die achterblijven als je hem verwijderd. YUPO Tako stickers worden gemaakt van zelfhechtend polypropyleen. Dit bevat geen PVC. Daardoor is de sticker honderd procent recyclebaar en is ook verkrijgbaar in het wit.

Plakken zonder luchtbellen

Wil je een sticker die makkelijk aan te brengen is? Kies dan voor de YUPO Tako. Deze plakt gemakkelijk, zonder dat je last hebt van luchtbellen. Heb je de sticker toch verkeerd geplakt, dan kun je hem gemakkelijk verwijderen en op de juiste plek plakken. In het filmpje hieronder laten we zien hoe het plakken van de YUPO Tako in zijn werk gaat.Andere lijmvrije stickers

Behalve de YUPO Tako heeft Sticker.nl nog twee lijmvrije stickers. Dat zijn statische stickers en magneetstickers. Ook deze plakken zonder dat er lijm gebruikt wordt. De statische sticker plakt met behulp van statische lading. De magneetsticker bestaat uit een folie die een magnetische werking heeft. Statische stickers zijn verkrijgbaar in wit en transparant. Magneetstickers zijn verkrijgbaar in wit. Statische stickers kunnen alleen binnen gebruikt worden. Magneetstickers kunnen ook buiten gebruikt worden. Daarom wordt die bijvoorbeeld ook gebruikt voor tijdelijke belettering op auto's. Vandaar dat we ook een aparte pagina Magneet sticker auto hebben.

Informatie en stickers bestellen

Wil je YUPO Tako stickers bestellen? Ga dan naar het bestelformulier en plaats je bestelling. Wil je toch liever een ander soort? Een overzicht van al onze stickers vind je op de pagina Assortiment. Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD