close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > Ook voor een losse sticker kun je bij ons terecht
 

Ook voor een losse sticker kun je bij ons terecht

 
 
Sticker.nl is er niet alleen voor mensen die grote hoeveelheden stickers willen bestellen. Ook voor een of een paar losse stickers kun je bij ons terecht. Omdat al onze stickers op maat gemaakt worden, kun je zelf beslissen hoe je sticker er uit komt te zien. Ook het formaat en de vorm kun je zelf aangeven.
 
Onze stickers kunnen geleverd worden in standaard vormen als vierkant, rond, rechthoek en ovaal. We hebben echter ook de vrije vorm (ook wel contoursticker genoemd) en snijtekst stickers. Een vrije vorm sticker houdt in dat de sticker de vorm van je ontwerp volgt. Bij een snijtekst sticker zijn alle letters of cijfers los van elkaar. Meer informatie over snijtekst stickers vind je in ons blog Snijtekst stickers nu direct via de website te bestellen. Snijtekst stickers zijn bijvoorbeeld handig als je een webadres of telefoonnummer op je auto wilt hebben of een naam of registratie op je boot wilt zetten.

Gepersonaliseerde stickers bestellen

Bij Sticker.nl kun je zelf je eigen sticker maken. Om een sticker te laten maken, heb je een ontwerp nodig. Als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt, kun je deze uploaden nadat je je bestelling geplaatst hebt. Heb je nog geen ontwerp, dan kun je zelf een ontwerp maken met onze ontwerpmodule. De ontwerpmodule is makkelijk in gebruik. In ons blog Stickers ontwerpen? Onze ontwerpmodule is vernieuwd wordt meer uitleg gegeven over de werking van de module.

Het formaat van je sticker kiezen

Bij Sticker.nl kun je kiezen uit een aantal vaste formaten. Het is echter ook mogelijk om zelf je formaat aan te geven. Al onze formaten zijn in millimeters. Houd daar rekening mee. Anders krijg je een te kleine of te grote sticker. Als je het lastig vindt om te bepalen welk formaat je nodig hebt, pak er dan een liniaal of centimeter bij. Ook kun je - als je al een ontwerp hebt - dit op ware grootte uitprinten op papier. Zodat je kunt controleren of bijvoorbeeld de tekst goed leesbaar is en de afmeting goed is.

Verschillende mogelijkheden qua stickers

Als materiaal kun je kiezen tussen papier en vinyl. Daarnaast hebben we aparte vinylsoorten, zoals pvc-vrij vinyl. Dit wordt gebruikt voor onze recyclebare stickers. Op onze pagina Assortiment staan verschillende stickers die voor bepaalde doeleinden of ondergronden zijn gemaakt. Neem eens een kijkje op die pagina om te zien wat er onder andere mogelijk is. Heb je een vraag? Of wil je advies over welke stickersoort het beste geschikt is? Of staat hetgeen je zoekt niet op onze website? Neem contact met ons op via info@sticker.nl of (0546) 539 877.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD