close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > Volg je bestelling via de gebruikerspagina
 

Volg je bestelling via de gebruikerspagina

 
 
Onze klantenservice krijgt regelmatig vragen over wanneer een bestelling geleverd wordt. Ook wordt regelmatig gevraagd of we een factuur kunnen sturen. Deze informatie en andere informatie kun je terug vinden op de gebruikerspagina.
 
Je komt op de gebruikerspagina door in de bevestigingsmail te klikken op de link Klik hier voor je besteloverzicht. Je kunt ook op de gebruikerspagina komen door op het ordernummer te klikken bij je bestellingen. Dat begint altijd met een R. Dit nummer is ook van belang als je contact met ons opneemt. Wij kunnen dan gemakkelijk je order erbij zoeken.

Wanneer worden je stickers geleverd?

Op de gebruikerspagina staat vermeld wat de verwachte verzenddatum is. Deze datum verschijnt pas op het moment dat alles in orde is. Zo moet je bestelling betaald zijn (met uitzondering van op rekening) en het drukbestand bij ons binnen zijn. Ook moeten we een akkoord hebben ontvangen op het drukbestand. Zijn er verder geen bijzonderheden, dan kun je er vanuit gaan dat je stickers verzonden worden op de dag die staat aangegeven. Wij versturen alle bestellingen via DHL. Op de dag dat je bestelling verzonden wordt, krijg je automatisch een Track & Trace-code. Met die code kun je nakijken wanneer je bestelling geleverd wordt.

Is het drukbestand aanwezig?

Om stickers te kunnen drukken, hebben wij een drukbestand nodig. Het gebeurt nog wel eens dat mensen dat vergeten te uploaden. Op de gebruikerspagina kun je zien of het bestand binnen is of niet. Heb je nog geen drukbestand geüpload via de website, dan wordt dat aangegeven. Ook als je nog andere acties moet ondernemen, staat dat daar vermeld. Meer informatie over aan welke eisen het drukbestand moet voldoen vind je op de pagina met aanleverspecificaties.

Overige informatie over je bestelling

Op de gebruikerspagina vind je ook informatie over:
  •  Wat voor stickers je besteld hebt.
  •  Hoeveel stickers je besteld hebt.
  •  Of je voor een extra afwerkingslaag gekozen hebt.
  •  Wat voor levertijd je hebt gekozen.
  •  De prijs van je bestelling.
Heb je een factuur nodig voor je eigen administratie, dan kun je deze hier ook downloaden. Overigens krijg je via de e-mail ook een factuur toegestuurd. Deze krijg je op de dag dat je stickers verstuurd worden.

Controleer je adres en contactgegevens

Op de gebruikerspagina staan ook je adres en contactgegevens. Heb je al vaker een bestelling geplaatst, dan kan het handig zijn om te controleren of alle gegevens nog juist zijn. Kloppen ze niet? Dan kun je deze zelf aanpassen. Dit kun je door rechtsboven op Mijn gegevens te klikken. Je krijgt dan een pagina waar je gegevens staan. Klik op Contactgegevens aanpassen om ze aan te passen.

Meer weten of een vraag?

Op onze pagina Klantenservice vind je onder andere informatie over bestellingen en levertijden. Heb je een vraag? Kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen. Kom je er toch niet uit? Neem contact met ons op via info@sticker.nl of (0546) 539 877.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD