close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Keuringsstickers bestel je bij Sticker.nl
 

Keuringsstickers bestel je bij Sticker.nl

 
Als werkgever ben je verplicht te zorgen voor een veilige werkplek. Dit geldt voor alle sectoren. Of je nu ergens op kantoor werkt, in de bouw, in een winkel of in de zorg. Daarom moeten de spullen die je op je werkt gebruikt voldoen aan allerlei eisen. Ook moeten deze regelmatig gecontroleerd worden of ze nog voldoen aan die eisen. Met keuringsstickers kun je mensen laten weten wanneer de laatste keuring heeft plaatsgevonden. Heb je keuringsstickers nodig? Of verricht je keuringen voor andere bedrijven en heb je daar keuringsstickers voor nodig? Bestel ze bij Sticker.nl.
Dat gereedschap regelmatig gekeurd moet worden, weten veel mensen wel. Echter ook andere spullen en apparaten die je op het werk gebruikt moeten gekeurd worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor printers, maar ook voor het koffiezetapparaat. Ook brandblussers, beschermingsmiddelen, hulpmiddelen en medische apparatuur, zoals een AED, moeten gekeurd worden. Bij zo'n keuring moet gecontroleerd worden of er geen gebreken zijn.

Hoe vaak moet je keuren?

Hoe vaak iets gekeurd moet worden, hangt af van hoe vaak het gebruikt wordt en het soort apparaat. Apparaten met een hoog risico moeten vaker gekeurd worden dan apparaten waarbij het kans op ongelukken kleiner is. Bepaalde controles moeten jaarlijks gebeuren. Andere eens in de drie of vijf jaar. In de NEN, de Nederlandse Norm, is daarover van alles vastgelegd. Zo heb je de NEN 3140. Deze geldt voor onder andere elektrisch gereedschap. De NEN 2484 geldt voor ladders, trappen en rolsteigers. Zo zijn er allerlei verschillende normeringen en richtlijnen. Op de website van Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut kun je deze tegen betaling vinden.

Andere soorten keuringen

Behalve de NEN-keuringen heb je ook nog VCA-keuringen. Deze keuringen gelden voor bedrijven waar het werk uitgevoerd wordt in een risicovolle omgeving of waarbij werknemers risicovolle werkzaamheden moeten doen. Deze keuringen moeten jaarlijks gebeuren. Een NEN- of VCA-keuring is niet voor spullen waarmee gewerkt wordt nodig. Toch kan het ook dan zinvol zijn om te controleren of het nog goed werkt en of er onderhoud nodig is. NEN- en VCA-keuringen mogen alleen uitgevoerd worden door opgeleide keurmeesters.

Waarom keuringsstickers?

Keuringsstickers zijn niet verplicht, aangezien je ook een register moet bijhouden en er van elke keuring een rapport gemaakt moet worden. Toch zijn keuringsstickers aan te raden. Het voordeel van keuringsstickers is dat iedereen meteen kan zien wanneer een keuring heeft plaatsgevonden zonder dat dit nagezocht hoeft te worden. Daardoor worden keuringen minder snel vergeten. Ook laat je aan je personeel, klanten en/of relaties zien dat je veilig werken belangrijk vindt.

Keuringsstickers bestellen

Wil je keuringsstickers bestellen. Bij ons kun je uit verschillende materialen kiezen. Ook kun je er voor kiezen om je keuringsstickers op een rol te laten leveren. Wil je keuringsstickers op rol? Dan kun je het beste folie PP nemen. Dit is namelijk bestand tegen water en daardoor geschikt voor buiten. Papier is dat niet. Als je ze niet op rol wilt, kun je uit wit vinyl, high tack vinyl en ultra destructable kiezen.
stapel keuringsstickers

Uitleg over de materialen

Wit vinyl is net als folie PP bestand tegen water en geschikt voor buiten. High tack vinyl is ook wit, maar heeft een krachtigere lijmlaag, waardoor de stickers nog beter blijven zitten. Ook worden deze stickers standaard afgewerkt met een laminaat, waardoor de print ook beschermd is tegen agressieve stoffen als olie en schoonmaakmiddelen met alcohol. Bij wit is een laminaat optioneel. Wil je dat de stickers absoluut niet verwijderd kunnen worden? Neem dan ultra destructable. Dit materiaal brokkelt af als je de sticker wilt verwijderen, waardoor je kunt zien of iemand geprobeerd heeft deze eraf te halen. Dit voorkomt fraude bij keuringen. Dit materiaal kan ook buiten gebruikt worden.
materialen keuringsstickers

Opdruk keuringsstickers

Keuringsstickers zijn meestal rond met daarop de maanden van het jaar en verschillende jaartallen. Toch zijn andere vormen ook mogelijk. Als je wilt, kun je nog een bedrijfslogo of tekst toevoegen. Wij verkopen geen kant-en-klare keuringsstickers. Daarom heb je een drukbestand nodig. Heb je dat niet, dan kun je die maken met onze gratis ontwerpmodule. Heb je een vraag over onze keuringsstickers? Neem contact met ons op. Ook is het mogelijk om gratis samples van de verschillende materialen op te vragen. Stuur hiervoor een mail naar info@sticker.nl.

©Foto's De Kever Installaties/Sticker.nl/TDKK
voorbeeld keuringssticker
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD