close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR | AT
Je bevindt je hier:  home > blog > Bij ons verkrijgbaar: raamstickers waarbij de plakzijde bedr
 

Bij ons verkrijgbaar: raamstickers waarbij de plakzijde bedrukt kan worden

 
Bij ons kun je raamstickers bestellen. Het speciale aan onze raamstickers is dat wij ook de plakkant kunnen bedrukken en dat wij ook makkelijk verwijderbare raamstickers verkopen.In dit blog vertellen we wat de voordelen daarvan zijn. Ook geven we een aantal voorbeelden waarvoor je raamstickers kunt gebruiken.
Omdat wij bij raamstickers de plakzijde kunt laten bedrukken, kunnen wij dubbelzijdige raamstickers maken. Dat houdt in dat je binnen en buiten dezelfde opdruk ziet. Ook is het mogelijk om alleen de plakzijde te bedrukken. Het voordeel daarvan is dat je de sticker aan de binnenkant van het raam kunt plakken terwijl je de opdruk aan de buitenkant ziet. Wil je beide kanten bedrukken, dan moet je op het bestelformulier 4/4 aanvinken bij kleuren. Wil je alleen de plakzijde laten bedrukken dan moet je 0/4 aanvinken op het bestelformulier. Deze opties krijg je alleen te zien als je bij materialen kiest voor 'Dit is maatwerk' en dan een materiaal kiest.

Raamstickers met dekwit

Wij kunnen ook raamstickers met dekwit maken. Dit houdt in dat er witte inkt aan het drukproces wordt toegevoegd. Dekwit is soms nodig als je transparante stickers laat maken. In het blog Transparante stickers met wit: aandachtspunten vind je meer informatie over wat dekwit is en wanneer je het nodig hebt. Een dubbelzijdige sticker met dekwit is niet mogelijk. Dat komt omdat een dubbelzijdige sticker alleen kan bij wit vinyl. Anders zou de opdruk doorschijnen. Wil je de kleefzijde van de sticker bedrukken én dekwit. Dan moet je op het bestelformulier 0/4+wit aanvinken.
raamsticker etalage winkel
raam met daarop allerlei tekststickers

Makkelijk verwijderbare raamstickers

Onze raamstickers worden gemaakt van wit of transparant vinyl. Daarnaast kun je bij ons ook makkelijk verwijderbare raamstickers bestellen. Het voordeel van makkelijk verwijderbare stickers is dat deze niet met lijm aan de ondergrond plakken. Daardoor kun je ze altijd weer verwijderen. Ook kun je de stickers hergebruiken. Zo kun je ze op een andere plek plakken of op een later moment weer opplakken. Mocht de plakkant niet meer zo goed plakken, dan kun je deze schoonmaken met wat water. Wil je een gemakkelijk verwijderbare raamsticker? Dan kun je kiezen uit de materialen YUPO Tako en statisch vinyl. Bij YUPO Tako en statisch vinyl wit is het niet mogelijk de plakzijde te laten bedrukken. Wil je een makkelijk verwijderbare raamsticker laten maken? Kies dan bij materialen voor 'Dit is maatwerk'.

Waar kun je raamstickers voor gebruiken?

Raamstickers kun je voor allerlei doeleinden gebruiken:
  • reclame maken;
  • informatie geven;
  • decoratie;
  • inkijk tegengaan.
Met raamstickers kun je bijvoorbeeld je bedrijfsnaam aangeven of klanten wijzen op een bepaalde actie. Je kunt er informatie mee geven. Zo heeft gemeente Aalten heeft vorig jaar een raamsticker laten maken die winkeliers, horecaondernemers en andere bedrijfseigenaren op hun raam kunnen plakken om te laten zien dat je bij hun gebruik mag maken van het toilet. Raamstickers zijn ook handig als decoratiemiddel. Zo worden ze gebruikt om leegstaande panden in winkelgebieden er aantrekkelijker uit te laten zien en etalages van winkels en restaurants aan te kleden voor bepaalde feestdagen. Met raamstickers kun je de ramen in je huis verfraaien. Je kunt kiezen voor permanente decoratie of een die je bijvoorbeeld wisselt met de feestdagen. Wil je inkijk tegengaan? Bestel dan een raamsticker die de gehele breedte van je raam bekleed.
ramen winkelpand bekleed met stickers

Raamstickers bestellen

Wil je een raamsticker bestellen? Vul het bestelformulier op de pagina Raamstickers in. Let op! Als je een dubbelzijdige raamsticker wilt, een raamsticker waarbij de plakzijde bedrukt wordt, een raamsticker met dekwit of een laminaat over je raamsticker aangebracht wilt hebben, dan moet je op het bestelformulier bij materialen kiezen voor 'Dit is maatwerk'. Anders krijg je die extra opties niet te zien. Heb je een vraag over het bestellen van raamstickers? Stuur een mail naar info@sticker.nl of bel tijdens kantooruren naar (0546) 539 877.

 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD