Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Stickers op rol zijn ideaal voor de retailbranche
 

Stickers op rol zijn ideaal voor de retailbranche

 
twee kortingsstickers
 
Bij ons kun je allerlei soorten stickers bestellen, waaronder stickers op rol. Stickers op rol zijn ideaal als je een winkel hebt. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een eenmanszaak of dat je onderdeel bent van een concern. In dit blog vertellen we je wat de voordelen van stickers op rol zijn voor de retailbranche.

Stickers op rol als productetiketten

Stickers op rol kun je in een winkel voor allerlei doeleinden gebruiken. Zo worden stickers op rol vaak gebruikt als productetiketten. Omdat onze rollen ook in etiketteermachines passen, kun je onze rollen machinaal verwerken. Dat is handig als je grote hoeveelheden stickers moet plakken. Let er op dat als je ze machinaal wil verwerken dat je de juiste kerndiameter en rolafwikkeling kiest. Op de productpagina Stickers op rol vind je daar meer informatie over. Ga je ze handmatig verwerken, dan kun je gewoon de optie kiezen die je handig vindt. Ook kun je stickers gebruiken om informatie te geven. Zo plakt de Albert Heijn bijvoorbeeld stickers op veel van hun broden met wat voor type brood het is.

Stickers op rol als prijssticker

Stickers op rol worden vaak gebruikt als prijsstickers. Je kunt bij ons prijsstickers laten maken met een barcode. Het voordeel daarvan is dat je geen vaste prijs op het product hoeft te zetten, maar dat dat bij het scannen aan de kassa wordt aangegeven. Ook kun je prijsstickers maken met een vaste prijzen. Dit is handig als je weinig prijsveranderingen hebt. Het voordeel van stickers op rol is dat je deze gemakkelijk van de rol afhaalt, waardoor je ze snel kunt plakken.
voorbeelden van productetiketten
twee rollen met kortingsstickers

Stickers op rol als kortingsstickers

Stickers op rol zijn ook handig als je een aanbieding of actie hebt of uitverkoop gaat houden. Zo kun je bijvoorbeeld stickers maken met een aanbiedingsprijs zoals 5 euro. Heb je verschillende aanbiedingen, dan kun je ook nog verschillende kleuren gebruiken voor verschillende bedragen. Zo ziet een klant in een oogopslag wat een afgeprijsd artikel kost. Daarnaast kun je natuurlijk ook stickers maken met een bepaald kortingspercentage, zoals 10% of met een speciale code of tekst, zoals bijvoorbeeld de bonusstickers van Albert Heijn. Wil je liever geen vast bedrag, percentage of code op je kortingsstickers laten drukken, dan kun je ook met alleen kleuren werken. Dit soort stickers kun je elke keer weer gebruiken als je een uitverkoop houdt. Doordat ze op een rol zitten, houd je ze netjes bij elkaar.

Promotie maken met stickers op rol

Stickers op rol kun je ook gebruiken voor promotie en om je naamsbekendheid te vergroten. Je kunt stickers laten maken die je op de ramen van je etalage plakt en op andere strategische plekken in je winkel. Je kunt de stickers ook op andere plekken opplakken om mensen naar je winkel te trekken. Je kunt voor allerlei zaken reclame maken. Als je een actie of aanbieding hebt, kun je daar reclame voor maken. Maar je kunt er ook je bedrijfsnaam, een merknaam of slogan op de stickers zetten als je meer bekendheid wilt krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een ontwerp maken voor je stickers

Omdat je bij ons zelf het bestand aanlevert, kun je zelf bepalen wat je op je stickers gedrukt wil hebben. Je kunt een kant-en-klaar bestand aanleveren of er een maken met onze gratis ontwerpmodule. Je kunt kiezen voor een simpel maar doeltreffend ontwerp of er juist iets aparts van maken. Dit hangt ook af van wat je met je stickers wil bereiken.

Waarom stickers op rol?

Stickers op rol zijn uitermate geschikt voor de retailbrance, omdat ze goedkoop zijn. Je hebt al voor 104,40 euro ex. btw. 500 ronde stickers met een doorsnee van 50 millimeter.* Bij ons kun je uit zes verschillende materialen kiezen:
  • folie PP wit;
  • folie PP transparant;
  • folie PP zilver;
  • papier wit;
  • papier zilver;
  • papier goud.
Bij een aantal van deze materialen kun je ook nog uit verschillende lijmsoorten kiezen. Zo zijn onze stickers met makkelijk verwijderbare lijm handig als je de stickers rechtstreeks op een product plakt waar geen verpakking omheen zit. Met dat type lijm hebben klanten niet de frustratie van een sticker die er niet af wil. Meer informatie over onze materialen en lijmsoorten vind je op de productpagina Stickers op rol. Via die pagina kun je ook eenvoudig je stickers op rol bestellen. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

*Let op! Prijzen kunnen veranderen. De prijs op het bestelformulier is de prijs die je betaalt.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen