close
Beste klant,
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Top 3 stickers Tweede Kamerverkiezingen | Sticker.nl
 

Top 3 stickers Tweede Kamerverkiezingen

 
rood potlood en een vakje dat is aangekruisd
 
17 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Afgelopen maandag is bekend gemaakt welke partijen dit jaar meedoen aan de verkiezingen. Stickers kun je gebruiken om campagne te voeren. In dit blog de top drie stickers die daar handig bij zijn. Deze stickers kun je ook voor andere verkiezingen gebruiken of als je een product of evenement wilt promoten.

Nummer 1: vinylstickers

Vinylstickers kun je voor allerlei doeleinden gebruiken en zijn daarom uitermate geschikt als je ergens reclame voor wilt maken. Vinylstickers zijn ook geschikt voor buiten. Je kunt stickers uitdelen of zelf opplakken. Houd er wel rekening mee dat je zonder vergunning niet zomaar overal stickers mag plakken. Veel gemeenten bieden tijdens verkiezingscampagnes speciale plakplekken aan waar je stickers en aanplakbiljetten mag opplakken. Zij doen dat om wildplakken te voorkomen. Wil je stickers gaan uitdelen? Let dan op dat je losse stickers besteld. Onze supervoordelige standaardmaten worden altijd los geleverd. Bovendien zijn deze stickers ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Kies je voor maatwerk? Op moment dat je je bestelling in je winkelmand hebt gedaan, kun je zien hoe je stickers geleverd worden. Vul het bestelformulier van vinylstickers in als je deze wilt bestellen.

Nummer 2: autostickers

Met reclame op de auto kun je veel mensen bereiken. Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gebleken dat je met autoreclame wel 160.000 contactmomenten per maand kunt hebben. Hoewel dat aantal momenteel wat lager ligt, omdat veel mensen thuis werken vanwege het coronavirus, bereik je met autoreclame nog steeds veel mensen. Daarom zijn autostickers ideaal als je als politieke partij mensen wilt bereiken. Bij ons kun je meerdere soorten autostickers bestellen. Je kunt autostickers van vinyl bestellen en autostickers van magneetfolie. Het voordeel van magneetfolie is dat je dat gemakkelijk kunt verwijderen, zonder dat je last hebt van lijmresten. Magneetstickers kun je dus na de verkiezingen weer van je auto afhalen. Let op! Magneetstickers plakken alleen op ondergronden die ijzer, staal, kobalt of nikkel bevatten. Wil je stickers voor op je autoramen bestellen? Dan kun je naast gewoon vinyl ook statisch vinyl bestellen.

Nummer 3: raamstickers

Vanwege het coronavirus wandelen mensen veel meer. Dit gebeurt ook veel in de eigen buurt. Als politieke partij kun je deze mensen bereiken met raamstickers. Hoe? Stuur naar al je leden een raamsticker en vraag of ze deze op een raam aan de straatkant willen opplakken. Wij verkopen twee soorten raamstickers. Raamstickers gemaakt van vinyl en raamstickers gemaakt van statisch vinyl. Het voordeel van statisch vinyl is dat je die gemakkelijk kunt verwijderen, omdat dit niet met lijm aan de ondergrond plakt. Als je bij ons een raamsticker bestelt, kun je de plakkant laten bedrukken. Het voordeel hiervan is dat je de sticker aan de binnenkant van het raam kunt plakken, terwijl je de opdruk aan de buitenkant ziet. Als je dit wilt, moet je op het bestelformulier 0/4 aanvinken. Bestel je een raamsticker op transparant vinyl dan is dekwit eventueel nodig. In het blog Wat is dekwit en wanneer heb je dat nodig? kun je daar meer over lezen. Wil je dekwit? Dan moet je 0/4+wit of 4/0+wit aanvinken op het bestelformulier. Let op! Als je de plakzijde bedrukt wilt hebben of dekwit wilt hebben, moet je op het bestelformulier van raamstickers bij materialen kiezen voor 'Dit is maatwerk'.

Meer informatie

Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel tijdens kantooruren naar (0546) 539 877. Naast de genoemde stickers verkopen we nog meer stickersoorten. Op de pagina Assortiment kun je ons hele aanbod bekijken. Zo verkopen we bijvoorbeeld ook recyclebare stickers. Deze worden gemaakt van recyclebare materialen en bevatten geen pvc, hetgeen veel andere stickersoorten wel bevatten. Vind je als politieke partij het milieu belangrijk? Dan zou je daarvoor kunnen kiezen.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 stickers
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD