Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Maak een sticker van een foto van je huisdier
 

Maak een sticker van een foto van je huisdier

 
een hond die op de grond ligt
 
Vandaag is het dierendag. Een mooie gelegenheid om een sticker te laten maken van een foto van je huisdier. Welke stickers zijn daarvoor het meest geschikt? En waar komt dierendag vandaan? In dit blog gaan we daar op in.
Dierendag is ontstaan in de jaren twintig van de vorige eeuw. Het idee kwam van Ilse Winter uit Brno (Tsjechi√ę). Er werd voor 4 oktober gekozen, omdat op die dag de heilige Franciscus van Assisi herdacht wordt door de Katholieke Kerk. Deze heilige bekommerde zich niet alleen om mensen in nood, maar ook om het lot van planten en dieren. In 1929 werd 4 oktober officieel Werelddierendag. Vanaf 1930 wordt het in Nederland gevierd. Wil je dit jaar eens iets anders doen dan normaal met dierendag. Laat dan stickers maken van een foto van je huisdier.

Welke stickers zijn geschikt?

Als je een foto wil laten afdrukken op een sticker kun je in principe elke sticker daarvoor gebruiken. Toch zijn er een aantal stickers die iets meer geschikt zijn dan andere. Zo is een rechthoekige sticker bijvoorbeeld erg handig als je foto ook rechthoekig is. Wil je een iets speelser resultaat , dan is een vrije vorm sticker erg leuk. Bij een vrije vorm sticker kun je zelf de vorm bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld een sticker laten maken in de vorm van een hartje.

Stickers voor bepaalde ondergronden

We hebben ook stickers voor bepaalde ondergronden. Wil je bijvoorbeeld een sticker laten maken voor op een koelkast, dan is een magneetsticker daar ideaal voor. Deze hecht met magnetische folie in plaats van lijm en kun je daardoor makkelijk verwijderen. Ook heb je geen last van lijmresten na verwijdering. Een magneetsticker kun je ook op je auto wil plakken. Wil je de sticker liever op het raam van je auto plakken? Dan is een raamsticker een goede keuze. Wij hebben ook raamstickers die je aan de binnenkant van het raam kunt plakken en waar je de afbeelding aan de buitenkant ziet.

Zelf je sticker ontwerpen

Bij ons kun je niet alleen een kant-en-klare foto uploaden en deze op je sticker laten afdrukken. Je kunt ook je eigen sticker ontwerpen. Dit kan met onze gratis ontwerpmodule op de website. Met die module kun je bijvoorbeeld tekst toevoegen aan je foto. Wil je meteen een sticker maken door een foto te uploaden? Ga naar de pagina Fotostickers en plaats je bestelling. Als je een foto aanlevert, let er dan wel op de resolutie van je foto minimaal 300 dpi is. Wil je weten wat dpi is? Lees ons blog Wat je moet weten over de resolutie van je bestand.

©Foto: www.publicdomainpictures.net
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD