Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Veel van onze prijzen zijn op de website te vinden
 

Zelf stickers maken? Veel van onze prijzen zijn op de website te vinden

 
Wil je zelf stickers maken? De prijzen van de meeste stickersoorten die wij verkopen zijn op onze website te vinden. Dit is wel zo handig, want daardoor hoef je niet op een offerte te wachten. Je kunt zelf de prijzen van verschillende stickersoorten, oplages en levertijden met elkaar vergelijken. Heb je je keus gemaakt? Plaats je bestelling, lever het bestand en wij gaan aan de slag om jouw stickers te maken. Heb je nog geen bestand? Dan kun je deze maken met onze ontwerpmodule. Uiteraard is het mogelijk om een of meerdere offertes aan te vragen.
Je kunt op verschillende manieren de prijzen opzoeken. Je kunt het bestelformulier op de homepage invullen. Na de maat en de vorm kun je een materiaal kiezen. De standaard materialen zijn aangegeven. Wil je een ander materiaal, kies dan voor 'Dit is maatwerk'. Je krijgt dan alle materialen die wij kunnen leveren te zien. Deze optie moet je ook aanvinken als je een bijzondere afwerking wilt hebben, zoals:
  • een laminaat of 3D-harslaag over je sticker wilt laten aanbrengen;
  • je stickers op een rol geleverd wilt hebben;
  • een sticker met dekwit;
  • een dubbelzijdige raamsticker.
Als je alle opties hebt ingevuld, kun je de oplage en de levertijd kiezen. Daarna krijg je de prijzen te zien. Sommige stickers kun je alleen via een offerte bestellen. Dit geldt bijvoorbeeld voor barcodestickers met doorlopende nummering.
printscreen bestelformulier
printscreen menuwebsite knop assortiment

Zoeken op stickersoort

Je kunt ook bestellen door eerst de stickersoort te kiezen die je wilt hebben. Veel verkochte soorten komen in beeld op moment dat je met de muis over de knop Assortiment in het menu gaat. Wil je alle veelvoorkomende stickersoorten zien, klik dan op de knop Assortiment. Je krijgt dan een overzicht van ons volledig assortiment. Staat het soort sticker dat je zoekt er niet tussen? Gebruik dan het gewone bestelformulier. Klik bij de optie materialen op 'Dit is maatwerk'. Je krijgt dan twee vragen. Deze zijn er om je te helpen het juiste materiaal te kiezen. In het blog Stickers drukken: verschillende soorten materialen kun je meer lezen over de verschillende materialen die wij verkopen.

Eerst zelf stickers maken

Je kunt ook stickers bestellen via de pagina Stickers ontwerpen. Deze optie is handig als je nog geen drukbestand hebt. Met onze gratis ontwerpmodule kun je eerst een ontwerp maken. Op moment dat je tevreden bent over je ontwerp, kun je je bestelling plaatsen. Bij een gewone bestelling kun je na het plaatsen van je bestelling ook gebruik maken van onze ontwerpmodule. Je kunt dan echter de vorm en maat niet meer veranderen. Dit kan wel als je via de pagina Stickers ontwerpen bestelt.
printscreen ontwerpmodule
printscreen oplages en levertijden

Aantallen en prijzen

In het prijsoverzicht zie je de prijzen per verschillende hoeveelheden. Wil je een afwijkend aantal? Vul dan in het vakje in hoeveel stickers je wilt en druk op 'Ok'. Je krijgt dan de prijzen te zien voor die hoeveelheid. Let op! Bij ons worden de meeste stickers los geleverd. Dus als je 1 invult, krijg je 1 sticker, niet 1 vel met stickers. Deze fout wordt wel eens gemaakt.

Onze levertijden

De standaard levertijd is 6 werkdagen. Deze levering is het goedkoopste. Heb je je stickers eerder nodig, dan kun je voor een spoed- (4 werkdagen) of expresslevering (2 werkdagen) kiezen. Houd er wel rekening mee dat je betaling en de goedkeuring op het drukbestand voor 12.00 uur 's middags binnen moet zijn. Anders komt er nog een werkdag bij. Wordt de spoed- en/of expresslevering niet getoond? Dan is dat bij die stickersoort c.q. materiaal niet mogelijk.

Toch een offerte?

Wil je toch graag een offerte? Bijvoorbeeld omdat je de prijzen met een collega of klant wilt overleggen? Vul het offerteformulier in of stuur een mail naar info@sticker.nl . Dit e-mailadres kun je ook gebruiken als je vragen hebt over het bestellen van stickers. Ook kun je tijdens kantooruren bellen met onze klantenservice. Ons telefoonnummer is (0546) 539 877. Direct stickers bestellen? Vul het bestelformulier in.
printscreen offerteformulier
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD