close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > Veel van onze prijzen zijn op de website te vinden
 

Veel van onze prijzen zijn op de website te vinden

 
 
Als je bij ons stickers wil bestellen, kun je een offerte aanvragen. Wist je echter dat veel van onze prijzen ook op onze website zijn te vinden? Dit is handig als je tijd wil besparen. In dit blog gaan we daar dieper op in.
 
Stel dat je stickers wil bestellen. Dan wil je wellicht eerst wat prijzen vergelijken. In dat geval kun je een offerte aanvragen. Van de meeste stickers kun je echter ook zelf de prijzen opzoeken op de website. Dit scheelt tijd, want je hoeft niet te wachten tot je de offerte binnen hebt. Dat handig is als je snel stickers nodig hebt. Hoe dit werkt? Ga naar het bestelformulier van de desbetreffende sticker. Voor dit voorbeeld gebruiken we het formulier van vierkante stickers.

Hoe werkt het bestelformulier?

Als je de pagina van vierkante stickers opent, krijg je de prijzen nog niet meteen te zien. Eerst moet je namelijk een keuze maken tussen indoor en outdoor stickers. Indoor stickers zijn gemaakt van papier. Outdoor stickers zijn gemaakt van vinyl. Welke je nodig hebt, hangt af van waar je ze voor wil gebruiken. Zo zijn papieren stickers niet waterbestendig en niet geschikt voor buiten, vinylstickers wel. Daarnaast kun je vinylstickers afwerken met een extra beschermlaag, laminaat genoemd.

Prijzenoverzicht onderaan formulier

Als je een keus hebt gemaakt of je indoor of outdoor stickers wil, krijg je de rest van het bestelformulier te zien. (Bij onze speciale stickers, zoals bijvoorbeeld magneetstickers, moet je eerst de vorm bepalen voor je het hele bestelformulier te zien krijgt.) Vul alle velden in. Bij elk veld staat een linkje met ‘Meer info’ voor als je meer wilt weten over een bepaalde keuze. Als je alles hebt ingevuld, verschijnt er onderaan het bestelformulier een overzicht met de prijzen, dat vergelijkbaar is aan bovenstaande foto. In dit overzicht staan de prijzen per levertijd en per hoeveelheid vermeld.

Levertijden en prijzen

De standaard levertijd is 6 werkdagen. Deze levering is het goedkoopste. Heb je je stickers eerder nodig, dan kun je voor een spoed- (4 werkdagen) of expresslevering (2 werkdagen) kiezen. Houd er wel rekening mee dat je betaling en de goedkeuring op het drukbestand voor 12.00 uur ’s middags binnen moet zijn. Anders komt er nog een werkdag bij. Soms is het niet mogelijk om een expresslevering via de website te bestellen. Neem in dat geval contact met ons op. Wellicht kunnen we toch nog iets regelen.

Aantallen en prijzen

In het prijsoverzicht zie je de prijzen per verschillende hoeveelheden. Wil je een afwijkend aantal? Vul dan in het vakje ‘Anders’ in hoeveel stickers je wil en druk op ‘Ok’. Je krijgt dan de prijzen te zien voor die hoeveelheid. Let op! Bij ons worden de meeste stickers los geleverd. Dus als je 1 invult, krijg je 1 sticker, niet 1 vel met stickers. Deze fout wordt wel eens gemaakt.

Toch een offerte nodig?

In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct via de website de prijs op te vragen. Of je wil de prijzen nog met een collega overleggen. In die gevallen kun je een prijsopgave aanvragen. Je kunt dit doen door onder het prijsoverzicht te kiezen voor ‘Offerte aanvragen’ of het offerteformulier in te vullen. Vragen? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel (0546) 539 877.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD