close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Hoe kun je stickers gebruiken bij de gemeenteraadsverkiezingen?
 

Hoe kun je stickers gebruiken bij de gemeenteraadsverkiezingen?

 
een rood potlood met een verkiezingsformulier
 
21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. 5 februari moeten alle politieke partijen hun kandidatenlijst hebben ingeleverd. Daarna hebben de partijen nog een aantal weken om kiezers te werven. Stickers kunnen daarbij helpen. In dit blog geven we drie manieren hoe je ze kunt gebruiken.
Je kunt met stickers reclame maken voor je politieke partij door ze op verschillende plekken op te plakken. Houd er wel rekening mee dat de meeste gemeenten niet gek zijn op stickers die op allerlei plaatsen, zoals lantarenpalen en verkeersbroden, worden geplakt. Om het wildplakken tegen te gaan plaatsen veel gemeenten daarom speciale verkiezingsborden. Overigens zijn er ook gemeenten die zijn overgestapt op digitale verkiezingsborden. Informeer daarom altijd eerst naar de mogelijkheden voor je promotiemateriaal zoals posters en stickers gaat bestellen.

Welke stickers zijn geschikt?

Zoek je stickers om zelf op te plakken? Dan zijn stickers op rol bijvoorbeeld een goede optie. Deze zijn niet duur en kun je in verschillende vormen en maten bestellen. Ook heb je de keus uit allerlei materialen en lijmsoorten. Zo hebben we folie PP stickers met makkelijk verwijderbare lijm. Doordat bij dit materiaal de lijm niet permanent wordt, kun je deze stickers na de verkiezingen gemakkelijk verwijderen, zonder dat je last hebt van lijmresten.

Stickers om mening mee te geven

Steeds meer gemeenten maken gebruik van digitale stemwijzers. (Deze komen vanaf 14 februari online.) Toch zijn er ook gemeenten die kiezen voor de ouderwetse manier. ProDemos, het huis voor democratie en rechtsstaat, heeft een methode ontwikkeld waarmee je met behulp van stickers aan kunt geven welke onderwerpen je belangrijk vindt. Op grote doeken worden stellingen gedrukt. Met groene en rode stickers kunnen mensen aangeven of ze het met de stelling eens zijn of oneens. Lijkt je dit wel wat? Dan kun je de officiƫle StickerStemWijzer bestellen of je eigen stemwijzer maken door zelf stellingen op een bord of doek te drukken en stickers te laten maken. Onze ronde stickers zijn hier bijvoorbeeld prima geschikt voor.

Stickers als promotiemateriaal

Na mate de datum van de gemeenteraadsverkiezingen nadert gaan steeds meer politici de straat op om hun partij te promoten. Behalve folders of flyers met daarin het verkiezingsprogramma is het ook leuk om de potentiƫle stemmer iets leuks mee te geven. Daarbij kun je denken aan pennen, sleutelhangers en/of stickers. Wil je stickers gaan uitdelen? Dan is het belangrijk dat ze los geleverd worden. Of dat het geval is hangt af van de maat. Zo worden vierkante vinylstickers tot en met 50 millimeter op vel geleverd. Vanaf 51 millimeter worden deze los geleverd. Hoe je stickers geleverd worden kun je zien in de samenvatting die onderaan het bestelformulier verschijnt als je een oplage en levertijd hebt gekozen. Kom je er niet uit of heb je een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice via info@sticker.nl of (0546) 539 877.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD