close
Nieuwsbrief
Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
Je bevindt je hier:  home > blog > Pasen komt er aan: bestel nu alvast je raamstickers
 

Pasen komt er aan: bestel nu alvast je raamstickers

 
een plaatje van Pasen
 
Zondag 1 april en maandag 2 april is het Pasen. Voor de een is dat het feest om de opstanding van Jezus te vieren. Anderen vieren juist het begin van de lente. Je huis versieren vanwege Pasen is minder een traditie dan met kerst. Toch zijn er genoeg mensen die het leuk vinden om hun huis in paassfeer te brengen. Mocht je op zoek zijn naar leuke decoraties? Heb je dan ook aan raamstickers gedacht? In dit blog lees je er meer over.
Je huis versieren vanwege Pasen kan op verschillende manieren. Wat je veel ziet zijn wilgentakken met daarin decoraties als eieren, kuikentjes en paashazen. Ook zijn er allerlei leuke mandjes die je op tafel of op de kast kunt zetten. Je kunt gaan voor mandjes met bloembollen zoals narcissen, blauwe druifjes, krokussen of lenteklokjes. Of mandjes met paaseieren, versierde eieren, kuikentjes, paashazen. Deze kun je aankleden met touw, veren, lint, et cetera.

Andere leuke versieringen voor Pasen

Je kunt ook een paaskrans maken door een houten krans te versieren met onder andere mos, bloemen, kuikentjes en eieren. Een andere optie is een tafereeltje maken met lammetjes en andere leuke paasdingen. Of wat dacht je van lege eierdozen decoreren. Daarnaast besteden veel mensen ook tijd aan een leuk gedekte tafel voor het paasontbijt of paasbrunch. Kleuren die favoriet zijn, zijn geel, blauw en roze. Koop servetten, kaarsen en eierdoppen in dezelfde kleur om eenheid te krijgen.

Raamstickers met een paasafbeelding

Een andere leuke manier om je huis in paassfeer te krijgen is met stickers. Laat een leuke foto of illustratie afdrukken en plak die op je raam. Als je bij ons raamstickers laat maken, heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt gaan voor statisch vinyl. Dit is leverbaar in wit en transparant. Het voordeel van statisch vinyl is dat het niet met lijm aan de ondergrond plakt, maar met statische lading. Daardoor kun je je stickers na de Pasen gemakkelijk van het raam afhalen, zonder dat je last hebt van lijmresten. Ook kun je de stickers het jaar er op weer gebruiken als je deze netjes opruimt.

Andere mogelijkheden paasstickers

Je kunt ook paasstickers maken van gewoon vinyl. Net als statisch vinyl is dit leverbaar in wit en transparant. Wit vinyl heeft echter een voordeel: je kunt het aan beide kanten bedrukken. Op die manier kun je zowel binnen als buiten dezelfde afbeelding zien. Gewoon vinyl is wel wat lastiger te verwijderen als statisch vinyl, maar het is niet onmogelijk. Bovendien geldt ook: hoe korter de sticker ergens op zit, hoe makkelijker deze er af te halen is. Ook zijn stickers makkelijker van glazen ondergronden te verwijderen dan bijvoorbeeld van geschilderde. In het blog Hoe verwijder je een sticker? kun je hier meer over lezen. Wil je raamstickers bestellen voor de Pasen? Vul dan het bestelformulier in. Vragen? Neem contact met ons op.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD