Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > Naamstickers ook handig voor bedrijven en in de zorg
 

Naamstickers ook handig voor bedrijven en in de zorg

 
voorbeelden van naamstickers
 
Met naamstickers verklein je de kans dat iets zoekraakt of gestolen wordt. Daarom zijn ze ideaal voor ouders die een kind op de crèche of op school hebben. Ook voor bedrijven, zzp?€?ers en andere organisaties kunnen naamstickers handig zijn. In dit blog vertellen we daar meer over.
Dat het verstandig is om spullen te labelen als je kind naar de crèche, school, buitenschoolse opvang, muziekles, zwemles of sport gaat, weten de meeste mensen wel. Naamstickers zijn echter ook in andere situaties handig. Werk jij of je personeel veel op locatie? Of op plekken waar meerdere bedrijven werkzaam zijn, zoals op een bouw? Dan kan het ook slim zijn om je gereedschap en dergelijke te merken. Zo heeft een van onze klanten (Handydecor) stickers laten maken voor op werkmateriaal, zoals machines, ladders en koffers.

Naamstickers voor bedrijven

Naamstickers worden ook gebruikt door bedrijven die spullen verhuren, zoals Roos Springkussens en MEB Rotterdam. Bij MEB Rotterdam, dat onder andere licht-, beeld- en geluidsapparatuur verhuurt, hebben ze twee verschillende stickers. Een met hun bedrijfsnaam er op en een met alleen hun logo. Op spullen die in beeld kunnen komen op foto's, zoals bijvoorbeeld microfoons, plakken ze alleen het logo. Dit om sluikreclame te voorkomen.

Naamstickers voor evenementen

Sta je als standhouder op een beurs? Of organiseer je een evenement? Dan kunnen naamstickers ook handig zijn. Zo heeft Dogshow Eindhoven bij ons stickers laten maken voor de spullen die ze gebruiken op hun jaarlijkse hondententoonstelling. Zij merken hun spullen zodat er geen misverstand kan ontstaan over van wie bepaalde materialen zijn.

Naamstickers in de zorg

Ook in verpleeg- en verzorgingshuizen wordt er gelabeld. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om kleding en beddengoed dat naar de gezamenlijke wasserette gaat. Heb je op een afdeling mensen met Alzheimer of een andere vorm van dementie? Dan zijn naamstickers ook een uitkomst. Als mensen al in een vergevorderd stadium van de ziekte zitten, weten ze vaak niet meer waar ze hun spullen laten. Door met naamstickers te werken ga je het kwijtraken van spullen en diefstal tegen.

Naamstickers bestellen

Als je naamstickers wil bestellen, heb je bij ons de keus uit verschillende opties.
  • Je kunt kiezen voor standaard materialen zoals papier, folie PP en vinyl. Papier is niet waterbestendig, folie PP en vinyl wel. Folie PP is alleen leverbaar op rol. Vinyl is leverbaar op vel of los.
  • Zoek je stickers die extra goed blijven zitten? Neem dan stickers met een krachtigere lijmlaag. Wij hebben twee materialen die dat hebben: high tack vinyl en folie PP. High tack wordt op vel of los geleverd. Dit is afhankelijk van de maat. Folie PP wordt op rol geleverd.
  • Zoek je stickers die lastig te verwijderen zijn? Dan kun je een materiaal nemen met extra sterke lijm (zie hierboven) of ultra destructable. Ultra destructable heeft als eigenschap dat het gaat afbrokkelen als je de sticker er af wil halen. Daardoor kun je zien of iemand geprobeerd heeft de sticker te verwijderen.
Een aantal van de hierboven genoemde materialen kan ook worden afgewerkt met een laminaat. Dit is bijvoorbeeld handig als er gewerkt wordt met olie, alcohol of agressieve schoonmaakmiddelen, aangezien die de print kunnen beschadigen.

©Beeldmateriaal: Dogshow Eindhoven, Handydecor, MEB Rotterdam en Roos Springkussens
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD