Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Stickers laten maken kan bij ons in elk formaat | Sticker.nl
 

Stickers laten maken? Bij ons kun je terecht voor stickers in elk formaat

 
screenshot bestelformulier formaat
 
Bij Sticker.nl kun je niet alleen stickers laten maken in standaardmaten, maar ook je eigen formaat kiezen. Dit kan handig zijn als de standaardmaten niet geschikt zijn. Niet alle stickerleveranciers bieden deze optie. In dit blog geven we meer uitleg over maten en vormen van onze stickers.
De reden dat wij stickers kunnen leveren in allerlei maten is dat wij het stickermateriaal kunnen snijden in plaats van stansen. Bij stansen heb je te maken met stansmessen. Aangezien het te duur is om voor elke order een apart stansmes te maken, wordt er gewerkt met veelvoorkomende maten. Bij snijden wordt het materiaal precies zo gesneden als ons systeem aangeeft. Vandaar dat je bij ons dus stickers kunt laten maken in allerlei maten.

Formaten van onze stickers

De kleinste sticker die je bij Sticker.nl kunt bestellen is 3 bij 3 millimeter. De maximale breedte is 1200 millimeter. De lengte kan wel langer zijn. Je kunt wel een sticker bestellen die breder is dan 1200 millimeter, maar deze wordt dan in delen geleverd. Er zijn een paar uitzonderingen. Zo geldt voor magneetstickers een minimale maat van 50 bij 50 millimeter. De maximale maat voor magneetstickers is 1000 bij 1000 millimeter. Wil je een sticker die groter is, dan wordt deze ook in delen geleverd. Bij stickers op rol is de minimale afmeting 20 bij 20 millimeter. De maximale afmeting is 320 bij 320 millimeter. Bij ultra destructable, een materiaal dat we voor onder andere keuringsstickers gebruiken, is leverbaar met een maximale maat van 180 x 250 (rechthoek/ovaal) of 180 millimeter (rond/vierkant).

Wij hebben verschillende stickervormen

Naast je eigen formaat kun je bij ons ook zelf beslissen welke vorm je wilt. Je kunt kiezen uit de standaardvormen; rond, ovaal, vierkant en rechthoek, en vrije vorm. Als je vrije vorm kiest, kun je zelf bepalen hoe je sticker eruit komt te zien aan de hand van een contourlijn in je drukbestand. Vandaar dat dit soort stickers ook wel contourstickers wordt genoemd. In het blog Drukbestand vrije vorm: waar moet je op letten? vind je meer informatie over het aanleveren van het drukbestand bij dit type stickers.

Stickers laten maken

Wil je stickers laten maken? Vul het bestelformulier in. Nadat je de vorm hebt gekozen, kun je het formaat aangeven. Bij ons kun je stickers laten maken in een standaardmaat of zelf een maat aangeven. Dit kan onder het kopje 'Dit is maatwerk'. Houd er rekening mee dat wij werken met millimeters. Nadat je de maat bepaalt hebt, krijg je een aantal veel gekozen materialen te zien. Ben je op zoek naar een specifiek materiaal? Of wil je weten wat voor materialen wij allemaal hebben? Klik dan op 'Meer keuze' bij 'Dit is maatwerk'. Om het kiezen van het juiste materiaal makkelijker te maken, krijgt je een aantal vragen. Heb je een vraag? Neem contact met ons op via info@sticker.nl of (0546) 539 877.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen