close

COVID19 Stickers

Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE
Je bevindt je hier:  home > blog > Stickers op vel
 

Stickers op vel

 
 
Als je een sticker bij ons bestelt, wordt deze los of op vel geleverd. Hoe je de stickers krijgt aangeleverd, hangt af van het formaat dat je gekozen hebt. Kleine stickers worden bij ons standaard op vel geleverd. Het gaat hier om stickers kleiner dan vijf vierkante centimeter. Het maakt daarbij niet uit of je nu een sticker met vierkante, rechthoekige, ronde, ovale of vrije vorm hebt gekozen. Ook maakt het niet uit wat voor materiaal je gekozen hebt.
 
Wil je je kleine stickers toch liever los, neem dan contact op met onze klantenservice via info@sticker.nl of (0546) 539 877. Houd er wel rekening mee dat sommige kleine stickers alleen maar op vel geleverd kunnen worden. Dit heeft te maken ons verwerkingsproces. Als de stickers erg klein zijn, kunnen ze niet los gesneden worden. Vandaar dat deze niet als losse stickers geleverd kunnen worden.

Grote stickers op vel

Stickers groter dan vijf vierkante centimeter worden standaard los geleverd. Grotere stickers kunnen echter ook op vel geleverd worden. Dit kan bijvoorbeeld handiger zijn bij de verwerking. Wil je je grote stickers op vel, neem dan ook contact op met de klantenservice.

Stickers op rol

Behalve stickers op vel, hebben wij ook stickers op rol. Stickers op rol zijn bijvoorbeeld handig als je je stickers als etiket wilt gebruiken. Onze rollen passen namelijk in etiketteermachines en dispensers. Daarnaast zijn stickers op rol handig als promotiemateriaal. Je kunt ze gemakkelijk ergens opplakken om een actie of aanbieding onder de aandacht te brengen. Ook worden stickers op rol in veel verschillende sectoren gebruikt bij coderen of markeren. Als je stickers op rol wilt, dan is duizend stuks in veel gevallen het minimale aantal. Net als bij onze andere stickers, kun je stickers op rol krijgen in allerlei vormen en materialen.

Sticker.nl: ook voor je speciale wensen

Bij Sticker.nl kun je terecht voor allerlei soorten stickers. Op onze website vind je de meeste mogelijkheden die wij bieden. Toch kan het voorkomen dat hetgeen je zoekt, niet op onze site staat. Heb je speciale wensen? Neem contact op met onze klantenservice via info@sticker.nl of (0546) 539 877.

 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
Dome stickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
 
Promotie stickers
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 webshop
Om u een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met beh
Meer informatie    
   AKKOORD