close
Beste klant,
Over StickerBlogKlantenserviceFAQContact | DE | FR
Je bevindt je hier:  home > blog > 6 handige stickers voor in de boekhandel
 

6 handige stickers voor in de boekhandel

 
stapels boeken met daarop stickers
 
Van 23 tot en met 31 maart is het Boekenweek. Voor boekhandels is dit het belangrijkste evenement van het jaar, omdat het extra omzet oplevert. Veel mensen kopen namelijk speciaal in die week een boek, omdat je dan het Boekenweekgeschenk cadeau krijgt bij besteding van 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken. In boekwinkels worden veel verschillende stickers gebruikt. In dit blog zetten we de zes belangrijkste op een rij. Heb je stickers nodig voor de Boekenweek? Bestel ze gemakkelijk online.

Verschillende stickers om boeken te prijzen

Tegenwoordig wordt de prijs op boeken en andere artikelen met barcodestickers aangegeven. Deze kun je gemakkelijk bij de kassa scannen, waardoor je ook meteen weet hoe het gesteld is met je voorraad. Toch worden prijsstickers ook nog gebruikt. Vaak om aan te geven dat een boek is afgeprijsd. Daarnaast heb je nog kortingsstickers. Bijvoorbeeld om acties aan te geven als 3 halen 2 betalen.

Breng een boek onder de aandacht met een sticker

Stickers worden ook gebruikt om boeken te promoten. Deze promotiestickers kun je in de winkel opplakken. Het kan ook zijn dat de stickers er al op zijn geplakt bij de drukkerij. Op zulke stickers kun je bijvoorbeeld aangeven dat vorige boeken van de schrijver een besteller waren. Of dat een boek onderdeel is van een serie.

Gebruik onze makkelijk verwijderbare stickers

Wie wel eens een boek gekocht heeft, weet hoe vervelend het kan zijn om een sticker van een boek te verwijderen. Ook loop je het risico dat daardoor de cover beschadigd. Nu zijn er allerlei tips hoe je stickers en lijmresten kunt verwijderen. Toch is er nog een gemakkelijkere oplossing: gebruik onze stickers met makkelijk verwijderbare lijm. Deze lijmsoort is alleen verkrijgbaar bij stickers op rol. Ook moet je er op letten dat je bij materiaal folie PP neemt. Bij papier wordt de lijm namelijk na een maand permanent klevend. Bij folie PP blijft de lijm makkelijk verwijderbaar.

Adresstickers zijn handig voor promotie

Boeken worden regelmatig cadeau gegeven. Dit is een mooi moment om je winkel te promoten. Plak op het ingepakte cadeau een adressticker met daarop je bedrijfsnaam en adres. Zo weet de ontvanger waar het boek gekocht is. Op die manier kom je onder de aandacht bij mensen die je winkel nog niet kennen. Heb je ook een webshop? Vermeld dan de URL ook op de sticker.

Raamstickers zijn geschikt voor meerdere doeleinden

Ook raamstickers zijn ideaal voor boekenwinkels. Met permanente raamstickers kun je de bedrijfsnaam en openingstijden aangeven. Met tijdelijke raamstickers kun je bepaalde evenementen, zoals de Boekenweek, promoten. Tijdelijke raamstickers kun je laten maken van statisch vinyl. Het voordeel hiervan is dat je stickers na de promotieactie weer gemakkelijk kunt verwijderen, zonder dat je last hebt van lijmresten. Wil je stickers bestellen? Op de pagina Assortiment vind je een overzicht van al onze stickersoorten. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

©Foto: Pixabay.com
 
 
 
Blijf op de hoogte   (privacy statement)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Productetiketten
Promotie stickers
 
Promotionele stickers
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Statische sticker
Stickerpapier
Streepjescode stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Stickers laten maken
Gepersonaliseerde stickers
Goedkope stickers bestellen
Goedkoop stickers drukken
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Klantenservice
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
Vacatures
SITEMAP | COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellencovid19 stickers
Om je een zo goed mogelijke beleving te bieden houden wij (volledig anoniem) bij hoe onze website wordt gebruikt. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD