Over StickerBlogFAQContact | DE | FR | AT | IT | ES
home > blog > Bestand aanleveren barcodestickers | Blog
 

Hoe moet je het bestand aanleveren als je barcodestickers hebt besteld?

 
barcodesticker op een doos
 
Bij ons kun je barcodestickers, ook wel streepjescode stickers, bestellen. Hoe moet je het bestand aanleveren als je barcodestickers hebt besteld? In dit blog leggen we dat uit.
Heb je barcodestickers besteld met allemaal dezelfde code? Dan kun je de streepjescode die je wilt hebben uploaden via onze uploadmodule. Dit werkt hetzelfde als een gewoon bestand uploaden. In het verleden maakten wij de codes wel eens. Dit doen we niet meer. Een van de redenen is dat wij niet kunnen testen of een code goed te scannen is. Vandaar dat je zelf het bestand moet aanleveren.

Hoe kom ik aan een barcode?

Op internet zijn diverse generators te vinden waarmee je je daadwerkelijke streepjescode kunt maken. Het is wel handig om je code uit te printen op een stuk papier in de grootte van je stickers. Je kunt dan testen of de code goed te scannen is. Wil je barcodestickers met een QR-code? Ook daarvoor zijn generators te vinden op internet.

Wil je doorlopende nummering?

Wil je barcodestickers met allemaal verschillende codes? Dan heb je doorlopende nummering nodig. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Vandaar dat je daar een offerte voor moet aanvragen. De codes kun je vervolgens in een Excel-bestand aanleveren. Alle codes moeten onder elkaar in een kolom staan, zodat we ze goed kunnen verwerken. Het bestand kun je mailen naar info@sticker.nl. Vergeet niet je ordernummer te vermelden. Daarnaast moet je net als bij een enkele barcode de eerste code aanleveren via onze uploadmodule. Aan de hand daarvan kunnen wij dan de andere codes maken. Let op! Doorlopende nummering is niet mogelijk in combinatie met levering op rol.

Meer informatie over barcodestickers

Een barcode moet goed te scannen zijn. Daarom is het belangrijk dat de code goed te onderscheiden is ten opzichte van de achtergrond. Daarom wordt vaak gekozen voor een zwarte code op een witte achtergrond. Andere kleuren zijn echter mogelijk. In ons blog Waar moet je op letten als je barcode stickers laat maken? vind je daar meer informatie over. Ook vind je in dat artikel nog andere tips. In ons blog Bij ons kun je ook terecht voor barcodestickers vertellen we meer over de verschillende codes en uit welke materialen je bij ons kunt kiezen. Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel (0546) 539 877.
 
 
 
Blijf op de hoogte   (Privacyverklaring)
Versturen
Betaalmogelijkheden Volg ons
Assortiment
Adresstickers
HACCP stickers
Herbruikbare stickers
Horeca stickers
Koopzegels
Kortingsstickers
Magneetsticker auto
Naamstickers drukken
Niet verwijderbare stickers
Promotie stickers
Productetiketten
Promotionele stickers
 
Prijsstickers
QR-code stickers
Raamfolie
Spaarzegels
Stickerpapier
Stickers 50 jaar
Streepjescode stickers
Transparante stickers
Veiligheidslabels
Veiligheidsstickers
Snel naar
Stickers bestellen
Stickers ontwerpen
Gepersonaliseerde stickers
Goedkoop stickers drukken
Goedkope stickers bestellen
Offerte aanvragen
Sticker.nl
Over ons
Samplebox
FAQ
Blog
Login
Contact
COLOFON | DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY | LINKS
STICKER.NL | BEDRIJVENPARK TWENTE 425 | 7602 KM  ALMELO | 0546-53 98 77 | INFO@STICKER.NL
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling.
(0)
Kwaliteitsgarantie
Gratis verzending
Altijd de beste prijs
Spoedlevering mogelijk
Deskundige bestandscontrole
homeassortimentstickers ontwerpenstickers bestellen